Perşembe, Mart 31, 2016

Emin Örnek menajerlik başvurusunu yaptı


Bugüne kadar yaptığı organizasyonlarla birçok sporcuyu kulüplere kazandıran Menajer Emin Örnek, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi menajerlik başvurusunu yaptı.

İnegölde yaşayan, 1982 İnegöl doğumlu olan Emin Örnek, PTT 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig'de oynayan birçok oyuncunun da Menajerliğini yapmaktadır. Geçtiğimiz sezon Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da oynayan, daha sonra İnegölspor'a transfer olan Uğur Kavuk ve Çorum Belediyespor’a devre arasında kiralık olarak verilen Ömürcan Yıldırım'ın da menajerliğini yapmaktadır. Örnek, çok yakında alacağı Menajerlik belgesi için gün sayıyor.

Emin Örnek, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: 
"Spor kendi üreten, kendini besleyen ve kazanan bir endüstri sektörü haline gelmiştir. Spor artık iyi bir kazanç kaynağıdır. Ciddi yatırım alanı olmuştur. Bu durum sadece sporla sınırlı değildir. Sanat vb. alanlarda profesyonellerin artması önem arz etmektedir. İşte tam bu noktada yaptığımız iş çok önem kazanmaktadır. Kurumsallaşma ve profesyonelleşmeye paralel olarak da menajerliğin öneminin daha da artacağına inanıyorum."

'Boşta kalan oyunculara fırsat sunuyoruz'
"Ocak ayı transfer dönemi çok kısa sürmekte ve takımlar genelde ihtiyaç duydukları mevki oyuncularının transferi için ilk şart hazır olmalarını ve formda olmalarını istemektedirler. Takımsız kalan birçok sporcu maalesef diğer transfer dönemine kadar kendisini iyi hazırlayamadığından dolayı da tekrar bir transfer çıkmazına girip yine takımsız kalma riski ile baş başa kalmakta. İşte bu tip riskleri ortadan kaldırmak için Menajerler hemen devreye giriyor ve boşta kalan tüm sporcuları fiziken iyi duruma getirip hazırlık maçları ile maç eksiklerini de giderip ara transfer dönemine birçok sporcuyu hazırlamaktayız."

RÖPORTAJ-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Menajer Emin Örnek, Yerel Futbol Bursa temsilcisi Serkan Arslan'a açıklamalarda bulundu

1 yorum:

Unknown dedi ki...

İletişim nasıl kurabiliriz menajer EMİN ÖRNEK'ile

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...