Cuma, Mart 25, 2016

Dinçer: Liderliğin keyfini yaşıyoruz


Akhisar Demirspor teknik direktörü Mustafa Dinçer Yenişehir Söylemiş Başakspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada "Liderliğin keyfini yaşıyoruz" dedi. 

Bursa 2. Amatör Lig'in 6.haftasında Yenişehir Söylemiş Başakspor'u 7-0 yenen Demirspor'un teknik patronu Mustafa Dinçer şunları söyledi:

"İsaörenspor'un Yenişehir Yolören'e 1-0 kaybetmesi ile bu iki takımın üçer puan önünde liderlik koltuğuna oturduk. Şimdilik her şey düşündüğümüz gibi gidiyor. Bu hafta oynadığımız rakibimiz ligin iddiasız ekiplerinden biri olmasına rağmen, oyuncularım rakibin puan sıralamasındaki yerine bakmadan her maçta olduğu gibi aynı ciddiyet ve oyun disiplini ile mücadele ederek net bir skorla maçı kazanmasını bildiler. Her geçen hafta oyunumuzu geliştirerek takım olma yolunda önemli bir mesafe kat ettik. Takımda müthiş bir arkadaşlık ve takımdaşlık oluştu. Önümüzdeki hafta ligin iddialı takımlarından İsaörenspor ile karşılaşacağız. Bu maçta cezası bitecek olan Faruk Saraç ve sakat olan Yakup Kuzu da aramıza dönüyor. Tam kadro eksiksiz olarak bu maça hazırlanıyoruz. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. 

İlk yarının kapanış maçı olan bu maçı da kazanıp ligin ilk yarısını lider kapatmak arzusundayız. Güzel ve zevkli bir maç olacağını umut ediyorum. Tüm sporseverleri pazar günü oynanacak olan bu maçı izlemeye davet ediyorum. Bu arada hafta sonu play off maçında Soğukkuyu Spor'u 5-1 yenerek adını spor amatör kümeye yazdıran Doğan Spor camiasını da canı gönülden kutluyorum.”

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...