Çarşamba, Mart 30, 2016

'Biz bitti demeden bitmez'


Bursa'da Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek ekiplerin belirleneceği Play-Off grubunda ilk maçında İznikspor'a 1-0 kaybeden İnegöl Kafkasspor, kalan maçlardan umutlu.

Yenişehir'de oynanan ilk maçta yenilgi alan Kafkasspor Genel Kaptanı Özcan Bayraktar ve Osman Aydın, daha hiçbir şeyin kaybedilmediğini söyledi.

Özcan Bayraktar, yaptığı değerlendirmede, "Hafta sonu karşılaştığımız İznikspor maçını hakem hatası nedeniyle kaybettik. Biz o maçı unuttuk. Artık hafta sonu Yenişehir İlçe Stadı'nda karşılaşacağımız Gürsuspor maçına odaklandık. Bütün futbolcularımız Gürsuspor maçını kazanmak için kenetlenmiş durumdalar. Gürsuspor maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu an kaybedilmiş hiçbir şey yok. Gürsu maçından sonra her şeyin biz bitti demeden bitmeyeceğini herkes görecek. Biz bitti demden bitmeyecek. Bölgesel Amatör Lig'e yükselme iddiamızı son maça kadar sürdüreceğiz" dedi.

'Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacaktır'

Osman Aydın ise, "Bizler hırslıyız, kazanacağımızı düşünüyoruz. Takımımıza hafta sonu oynayacağı Gürsuspor maçında başarılar diliyorum. Pazar günü Yenişehir İlçe Stadı'nda saat 16:30'da karşılaşacağımız Gürsuspor maçına taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmayacaklardır. İznikspor maçında bizleri destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...