Perşembe, Mart 31, 2016

Şampiyonluk için '4-1' yana haber saldılar


İstanbul 2. Amatör Lig 4.Grup'ta lider durumda bulunan Başakşehir İkitelli Köyiçispor, İstanbul Barışspor'u 4-1 yenerek beşinci maçını da kazanmasını bildi.

Bakırköy Belediye 1 Nolu Saha'da oynanan karşılaşmaya çok hızlı başlayan Başakşehir temsilcisi, henüz 2. dakikada defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Nuri'nin golü ile neredeyse maça 1-0 önde başladı.   
Dakikalar 10'u gösterdiğinde ise Hamdullah sağ kanattan getirdiği topla ceza sahasında kaleci Melih ile karşı karşıya kaldı ancak bu pozisyonda tecrübeli kaleci gole izin vermedi.
18. dakikada defans arasına atılan topu iyi takip eden Hamdullah, İstanbul Barışspor defansının başarılı ismi Onur'a takıldı.
25. dakikada defansın arasına sarkan bu kez Nuri oldu ve kaleci Melih bu pozisyonda da başarılıydı.

Hamdullah bu kez attı

29. dakikada Hamdullah bu kez yine sağ taraftan getirdiği topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve durumu 2-0 yaptı.
30. dakikada Başakşehir temsilcisi bu kez Murat şansını denedi fakat vuruşu çok zayıftı.
42. dakikada Alican ile şans bulan Bakırköy temsilcisi defansa takıldı.

İlk yarı 2-0 Başakşehir İkitelli Köyiçispor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Murat farkı açtı
50. dakikada oluşan karambolde Murat topu ağlara bıraktı ve durumu 3-0'a getirdi.

İstanbul Barışspr, bu dakikalardan sonra rakibinin üstüne daha çok gitmek istedi ancak defansında zaman zaman boşluklar bıraktı. 54. dakikada defansta az adamla yakalanan İstanbul Barışspor'da, tehlikeli gelişen rakip takım atağında herkes gol diye ayağa kalkarken kaleci Melih başarılı müdahalesiyle farkın açılmasını önledi.  

Müthiş şut, müthiş kurtarış
57. dakikada belki de maçın en güzel hareketlerinden biri gerçekleşti. İstanbul Barışspor'da Enes kaleyi karşısında gördü ve çok sert vurdu ancak bu kez de Başakşehir İkitelli Köyiçispor kalecisi Hakan gole izin vermedi.

İstanbul Barışspor defansının en başarılı ismi olan Onur, bu dakikalardan sonra gol aramaya başladı. Hücumda daha çok gözüken Onur'un denemeleri kaleyi bulmadı. 

64'te fark dörde çıktı. Bilal'in güzel ara pasını değerlendiren Caner, Başakşehir temsilcisini 4-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Barışspor'un tek sayısı penaltıdan
70. dakikada karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. İstanbul Barışspor'da penaltı atışını gole çevirerek skoru 4-1'e getirse de karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 4-1 sona erdi. 

HABER: EMRE İSPANLAR














Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.