Cumartesi, Mart 26, 2016

'Antrenmanlarımızı polis korumasında yapıyoruz'

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliği, teknik direktörünün darp edilmesi ve kulüp başkanı Murat Yılmaz'ın aracının silahlı saldırıya uğraması üzerine bir basın açıklamada yaptı.

Mavi-Siyahlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Çorlu Gençlerbirliği Kulübü olarak bu güne kadar sporu güzellikleriyle yaşayıp centilmence mücadele etme üzerine bir kurgu üzerinde yaşama geçirdik. Kazanmanın ve kaybetmenin sporun en doğal neticeleri olduğunu en iyi bilen kulüplerden bir tanesiyiz. Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan bu yana bir sezon hariç tüm baraj müsabakalarını oynayan takımız. Belki de baraj müsabakasını ülke genelinde en çok oynayan ve en çok kaybeden kulüplerdeniz. Bu güne kadar kazandığımızda sahada sevindik, kaybettiğimizde de sahada üzüldük. Asla bu üzüntümüz sportif amaçların ötesine geçmedi.

En son başkanımızın aracı içerisinde kurşunlanmasına kadar birçok nahoş olay başımıza gelmesine rağmen sessizliğimizi bozmadık. Bu son olay ulusal basına ve yerel medyaya düştükten sonra ciddi bir bilgilendirme açıklaması yapmamız kaçınılmaz oldu. Bu basın açıklaması Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin tüm kulüplerini ilgilendiren bir açıklamadır.

Saldırganlar yakalandı
Teknik Direktörümüz dövüldü ses çıkartmadık. Takım kaptanımıza saldırıldı ses çıkartmadık. Sporcularımız sürekli tehdit mesajları alıyor ses çıkartmadık ve sessizliğimizi bozmadık. Bu negatif  davranışların sportif başarılarımızı gölgelemek ve kalan müsabakalarda başarısız olmamız üzerine oynanan bir oyun olduğuna inanmak istemedik. 24.03.2016 perşembe günü öğlen saatlerinde Kulüp Başkanımız Murat Yılmaz'a yapılan silahlı saldırı sonrasında sessizliğimizin bozulması gerektiğini düşündük ve ilk olarak Çorlu Emniyeti'ne şikayette bulunduk. Çorlu Emniyeti olaya hassasiyetle yaklaştı. Bir gün sonra silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişiler yakalandı. 

Antrenman ve lojman polis gözetiminde
Çorlu Emniyet güçlerinin gözetiminde sporcularımız idmanlarını sürdürüyor. Her idmanımız ve sporcularımızın yaşadığı lojman Çorlu Emniyet güçlerinin güvenliği altındadır. Kalan müsabakalarımızı bu güne kadar sürdürdüğümüz centilmence ve kazanma duygusunun en üst seviyesinde sürdürerek kazanıp Baraj müsabakası oynamak ve ardından da Bal Lig'ine merhaba demek  istiyoruz. Kamu oyuna duyurulur."

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...