Cuma, Mart 25, 2016

Anadolu Üsküdar 1908 Başkanı Murat Şahin'den açıklama

Anadolu Üsküdar 1908 Kulübü Başkanı Murat Şahin camiaya gönül vermişlere ve taraftara seslenerek bir basın açıklaması yaptı.

Sevgili Üsküdarlılar ve Yeşil Beyaza gönül vermiş taraftarlarımız;

Bilmiş olduğunuz gibi geçen sene bütün zorlukların üstesinden gelerek çok önemli rakiplerimizi geride bırakarak 2.Lige çıkmaya hak hazandık.
Bu sene oynadığımız bütün maçlarda çok iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen istenilen sonuçları bir türlü elde edemedik ve herkesi üzdük. Ancak bu camia için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalarımızı sürekli gerçekleştirip Üsküdar'ı bir hayat felsefesi haline getirdik. Şu unutulmasın ki bu takım kesinlikle bulunduğu yeri hak etmemekte ve bu kurtuluş mücadelemizde son düzlüğe gelmiş bulunmaktayız. Şimdi sizden isteğimiz inanmış asla pes etmeyi biran bile aklından geçirmeyen futbolcu kardeşlerimizin, hocamızın ve en önemlisi semtimizin gurur abidesi olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübümüzün Yanında olup daha bir gür ses ile takımımıza sahip çıkmanız ve desteğinizin katlanarak artması, bundan da hiç şüphe duymuyorum.

Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Verilen mücadelenin hakkınıda vereceğinden eminiz ve var olduğumuzu bu takımın neleri de başarabileceğini dosta düşmana göstereceğiz.

MELİH ÖZTÜRK 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.