Perşembe, Şubat 25, 2016

'Zor da olsa kazandık'


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, Hocaköyspor maçının kolay gibi görünen ancak zor bir karşılaşma olduğunu, maçı kazandıkları için sevinçli olduklarını belirterek, sezon sonunda ligi şampiyon bitireceklerine inandıklarını söyledi. 

Rakiplerini ikinci yarıda çözdüklerini vurgulayan Cemal Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Rakibimize önlem aldık. İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz önlem aldığı için, ilk yarı boyunca kanatları verimli kullanamadık. İkinci yarıya 2 oyuncu birden değiştirerek, oyun taktiğimizi değiştirdik. Takımımızı önde tutup, 2.bölgede oyun kurarak, rakip kaleye ortadan gitmeye başladık. Bunun sonucunda aradığımız golleri bularak maçı kazandık."

'Her maç bizim için derbi'
"İsaörenspor olarak, hedefi olan bir takım kurduk. Takımımızın puan kaybetmeye tahammülü yok. İyi bir ekibiz. Bizim için her maç birer final. Maç-maç önümüze bakıyoruz. İyi bir yönetime ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Hafta sonu karşılaşacağımız Şekerspor maçına kazanmak için çıkacağız. Üç oyuncumuzun sakatlıkları devam ediyor, tedavilerini sürdürüyoruz, bir an önce sakatlıkları düzelip aramıza katılmalarını bekliyoruz."

'Üç oyuncu transfer ettik'
"Sezon sonuna kadar iddiamızın sürmesi için geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olmamız gerekiyor, bu nedenle transferin kapanmasın az bir süre kala 3 oyuncu transfer ettik. Osmaniyespor’dan Veli, Alanyurtspordan Ahmet Ateş, Kafkasspordan Cengiz’i kadromuza kattık."

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...