Pazartesi, Şubat 29, 2016

Yetik: Kimseye şampiyonluk sözü vermedik

                                
Küçükçekmece ilçesinin Süper Amatör lig takımlarından Yeşilova Esnafspor kulüp Başkan vekili Salih Yetik "Kimseye şampiyonluk sözü vermedik" dedi.

Yeşil-Beyazlı ekibin Başkan Vekili Salih Yetik şunları söyledi: “2015-2016 Futbol sezonunda A takım olarak Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarıyla iyi bir mücadele örneği gösterdiğimize inanıyorum. Sezona başlarken bir kere kimseye şampiyonluk sözü vermedik bunun altını bir kere çizmemiz lazım.

Güçlü rakiplerimizle çok iyi maçlar çıkardıklarını anacak ara transferlerde futbolcularımızın para kazanması açısından onlara izin verdik. İyi futbolcularımız transfer oldular. Akabinde puanlar kayıp ettik. Dediğim gibi sezon öncesi kimseye şampiyonluk sözü vermedik. Amacımız öncelikle ligde kalmaktı, bunu da başardığımıza inanıyorum.

Öncelik kulüp binası
Göreve geldiğimden beri asla hayalci olmadım kimseye de şampiyonluk sözü vermedik. Bizim en büyük hayalimiz Milli Emlak'tan kiraladığımız kulüp binamızın modern bir şekilde kulübümüze kazandırmak olacaktır. En büyük başarı sözü kulüp içerisinde sitemi oturtmaktı. Spor kulübü en büyük sitemi, kendi yağıyla kavrulabilir olasıdır. Bunu da kısmetse projesi üzerinde çalıştığımız kulüp binamız örnek olacak bir şekilde olacağına inanıyorum."

 HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...