Perşembe, Şubat 25, 2016

Mahşerin Dört Atlısı İmzayı Attı


Bu sezon lige iddialı bir şekilde giren ve hedefini bir üst lig  olarak belirleyen Şehreminispor, transferin son gününde bombaları patlattı.

İstanbul Konyaspor ile Süper Amatör Lige çıkma başarısı gösteren 4 oyuncuyu renklerine katan ekip, gözünü 1.Amatöre dikti.

Transferlerden Serkan Soylu, Şehremini takımında futbola başlarken daha sonra ise Altınovasporun yolunu tuttu. Tekrar Şehremini'ne dönen başarılı sol kanat oyuncusu, bu sezon başı İstanbul Konya'ya transfer olup, takımının Süper Amatöre çıkmasına katkı sağladı.

Yunus Erhan Çakır ise Fatih Karagümrük ile futbola merhaba derken, ardından İstanbul Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir, Topkapı, Vefa ve Zeytinburnu Yıldız formalarını terlettikten sonra, İstanbul Konya teknik heyetinin dikkatini çekip, bu ekibe transfer olmuştu.

Bir diğer transfer ise Sezer Er oldu. Sezer iki kanatta da görev yapabilme özelliğini taşırken, transferi de bir nevi yuvaya dönüş gibi oldu. Şehremini takımında başlayan futbol yaşantısında, 6 sezon forma giydikten sonra İstanbul Konya takımına transfer olan Sezer Er, attığı gol ve yaptığı asistlerle adeta takımına hayat veren isim oldu. Denizköşkler ile oynanan Play Off maçında, yaptığı vuruş kaleciden dönünce topu tamamlayan Burak golü atmış ve İstanbul Konya 2-0 öne geçmişti. İbrahim'in attığı son golünde ortasını yapan genç yetenek, takımın en büyük kozlarından birisi olacak.

Son transfer ise Burak Aydınlık, sezon içerisinde özellikle kafa toplarındaki hakimiyeti ile göze çarparken, zaman zaman duran toplarda ileri çıkıp attığı gollerle de dikkati çeken bir oyuncu oldu. Nitekim Play Off müsabakasında da takımını rahatlatan golü atan isim olmuştu.

Şampiyon takımdan transfer edilen oyunculardan Serkan 1997, Yunus Erhan 1989, Sezer Er 1996, Burak ise 1994 doğumlu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.