Cuma, Şubat 26, 2016

Kocasinan bu sefer farklı

U16 ligi 22.grup ekiplerinden Kocasinan ve İstanbul Kastamonu ekipleri Kocasinan Sahası'nda karşı karşıya geldiler.
Maça Kocasinan hızlı başladı ve ilk 20 dakika bulduğu ataklardan yararlanamadı.İlk yarı rüzgara karşı top oynayan Kocasinan,sol açıktan Emirhan çizgiye indi ve Serhat'ın kafa vuruşu Kocasinan'ı öne geçirdi.Yediği gol sonrası kendine gelen İst.Kastamonu araya atılan pas sonucu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve golü buldu.Skor 1-1'e geldi.Gol sonrası soğuk duş alan Kocasinan yediği golden 3 dakika sonra Serhat topla buluştu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı ve kalecinin sağından topu ağlara bıraktı.İlk yarı Kocasinan 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı Kocasinan'ın kontrollü oyunu ve rüzgarı arkasına alması neredeyse rakibine hiç pozisyon vermemesine neden oldu.Oyuna sonradan dahil olan Burak,topla ceza sahası yayında buluştu ve düzgün bir vuruşla top direkten ağlarla buluştu 3-1.Artık oyundan düşen İstanbul Kastamonu ekibi defansta açıklar versede Kocasinan bu hataları centilmence harcadı.Oyuna sonradan dahil olan başka bir oyuncu Yunus düzgün ve kontrollü vuruşla takımını 4-1 öne geçirdi ve maç daha santra yapılmadan maç Kocasinan'ın 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.
HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.