Pazar, Şubat 28, 2016

İstanbul Bafraspor'un primi Aşçı'dan


İstanbul 1. Amatör Lig'de grubunu ikinci tamamladıktan sonra play-off'ta Teraziderespor'u 3-1 yenerek Süper Amatör Lig'e yükselen İstanbul Bafraspor'a  SAMKON Onursal Başkanı ve ASTAŞ Holding Başkan Yardımcısı, İş Adamı Kaya Aşçı maçtan hemen sonra şampiyonluk primlerini dağıttı.

Kaya Aşçı maç sonrası yaptığı açıklamada "İstanbul Bafraspor yıllardan beri İstanbul'da benim özellikle takdir ettiğim ve desteğimi sunduğum ikinci kulübümdür. Bafra'da Bafraspor neyse İstanbul'da da İstanbul Bafraspor aynıdır. Spora ve sporcuya, gençliğe çok önem veriyorum. İstanbul Bafraspor Kulübü 8 Branşta 320 futbolcusuyla mücadele veriyor. Başta Kulüp Başkanı Fatih Demir ve Yönetim kurulu üyelerini, antrenörleri Rıdvan Sakız, Aydemir Keser, Selahattin Tığlı'yı ayrı ayrı tebrik ederim. Bizlere bu tarihi ve mutlu günü yaşattıkları için futbolcularımızın gözlerinden öperim. Dağıtılan primi hepsi hakketti" dedi.

Yerel Futbol Sitesi



Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...