Pazar, Şubat 28, 2016

Çubuklu son anda hayata döndü


U-19 ligi 19. grupta Sultanbeyli 75.Yıl Stadı'nda İçerenköy İ.Y. ile Çubuklu karşı karşıya geldi.
Grup lideri Çubuklu 5. dakikada Ömer Faruk Alaz'ın kırmızı kart görmesiyle müsabakada 85 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
24. dakikada İçerenköy'ün sağ kanattan geliştirdiği atakta Anıl Bakır ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına yolladı 1-0.
İlk yarıda başka gol olmadı.
İkinci yarı
Bu yarıda rüzgara karşı oynamasına rağmen Çubuklu anrenörü Lokman Balcı yaptığı yerinde oyuncu değişiklikleriyle takımının müsabakada etkili olmasını sağladı. Çubuklu bu yarıda Ev sahibi takımın sahasına etkili ataklarla geldi.

61. dakikada Mustafa Karaahmetoğlu kale önüne güzel bir aşırtma vuruş yaptı. Üç savunma oyuncusunun arasından kafa vuruşu yapan Berkan Özçelik takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1
Çubuklu galibiyeti kovalarken ani gelişen İçerenköy atağında kalesinde golü gördü. Savunmasından çıkan topu iyi takip eden Mehmet Yiğit takımını tekrar öne geçiren golü attı 2-1.
Bu golün hemen ardından 87. dakikada Çubuklu'nun beraberlik golü geldi. Ceza sahası önünden kazanılan frikik atışını kullanan Mustafa, rüzgara rağmen yaptığı muhteşem vuruşla İçerenköy ağlarını bir kez daha salladı 2-2.

Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken uzatma dakikalarında Engincan Topal orta sahada topu kaptı. Bekletmeden sağ kanatta atağa çıkan maçın yıldızlarından Behnan'a aktardı. Behnan'ın kale önüne yaptığı ortayı iyi takip eden günün formda golcüsü Berkan meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturdu. 2-3

Bu sonuçla zorlu İçerenköy deplasmanından da 3 puanla dönen Çubuklu puanını 19'a yükseltti. İçerenköy İ.Y. 9 puanda kaldı.

Maçın gerginleştiği anlarda fevri hareketlerde bulunan oyuncusunu oyun dışına çıkaran İçerenköy antrenörü Serhat  Akdoğan hoca izleyenlerin takdirini topladı. Çubukluspor Kulübü başkanı 
Coşkun Tosun da maçtan sonra yanına giderek bizzat hocayı tebrik etti.
HABER-FOTOĞRAF:KEMAL GÖLÇİÇEK


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...