Pazartesi, Şubat 29, 2016

Amatör maçta 10 bin taraftar


Artvin 1. Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Hopaspor ile Borçkaspor'un maçını 10 bin kişi izlerken ev sahibi takım sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma, Süper Lig takımlarının bir çoğunun bile ulaşamadığı sayıda seyirci izledi. Artvin Amatör Küme'de ligin bitimine 4 hafta kala lider Borçkaspor'la 3 puan gerisindeki Hopaspor arasında Hopa Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı, taraftarlar tribünler, çevredeki binalar ve tel örgülerin arkasından heyecanla izledi.

Karşılaşmadan öncesi konfeti ve müzikler eşliğinde koreografi yapan Hopasporlu taraftarlar, karşılaşma boyunca takımlarını çoşkulu biçimde desteklediler. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Hopaspor 7'nci dakikada Korhan, 51'inci dakikada Burhan ile 90'ıncı dakikada penaltıdan Emrah'ın attığı gollerle Borçkaspor'u 3-0 mağlup etti ve rakibiyle puanları eşitledi.

Horon teptiler
Hopaspor'un galibiyetinin ardından futbolcu ve yöneticiler ile taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Sahaya inen kadın-erkek binlerce taraftar, horon oynamaya başladı. Futbolcularla taraftarların sevinç gösterileri uzun süre devam etti. 

Hopaspor Kulüp Başkanı Nedim Koyuncu, "Hopa'nın güzellikleri yeniden yeşeriyor. Artvin'de bir kulübün Türkiye 3'üncü Ligi'nde olması lazım. Bizim hedefimiz de 3'üncü Lig" dedi.

Sadece 9 takımın yer aldığı Artvin'in tek bir amatör ligi bulunuyor.

Kaynak: www.karar.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...