Pazar, Şubat 28, 2016

Alemdarspor lige 'Şenlik'li başladı


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta Alemdarspor ilk hafta maçında Şenlik Gençlerbirliği'ni deplasmanda 5-1 mağlup ederek sezona üç puanla başladı.

Şenlikköy Çim Saha'da oynanan maça misafir Alemdarspor daha istekli ve üstün olarak başladı. 8. dakikada Orhan Ceviz'in ortasında Erkan Yalanız Alemdarspor'u 1-0 öne geçirdi. 14.dakikada ceza sahası içinde rakibine yaptığı sert müdahale sonucu konuk takımdan Muhammed Ali Kılıç sarı kart gördü. Bu pozisyonda Şenlik Gençlerbirliği penaltı kazanırken Bakırköy temsilcisi atışı gole çevirdi ve durum 1-1 oldu.

Buna Alemdarspor'un cevabı gecikmedi. 20. dakikada Uğur Beytaş'ın ceza sahası dışından jeneriklik bir golle topu doksana yollayarak skoru 2-1'e getirdi. 35. dakikada kaptan Servet Sevtekin seza sahası içinde aldığı penaltıyla takımı adeta rahatlattı. Penaltıyı gole çeviren Orhan Ceviz oldu: 1-3
43.dakikada da Erkan Yalanız ikinci golünü atarak skoru 4-1 yaptı.

İkinci yarı uzun süre iki ekip de gol bulamadı. Herkes maçın 4-1 bitmesini beklerken kaptan Servet Sevtekin yine sahneye çıktı. Başarılı oyuncu 87. dakikada ceza sahası içinde faule maruz kalıp takımına bir penaltı daha kazandırdı. Bu kez topun başına Nuri Mardin geçti ve skoru belirleyen golü attı: 1-5.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...