Çarşamba, Ocak 27, 2016

Yıldıztabya deplasmanda güldü



İstanbul U16 Ligi 20. Grup'ta Çağrım Marmara 1907 ve Yıldıztabyaspor takımları Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında karşı karşıya geldiler.



Mücadele hakemlerin sahaya geç çıkması nedeniyle 15 dakika gecikmeli başladı. Karşılaşmaya Çağrım Marmara 1907'nin santra vuruşuyla başlandı. İlk 20 dakika oyunun kontrolü ev sahibindeydi. Kalesine gelen ataklar sonucu iki değişiklik yapan Yıldıztabya kendine gelmeye başladı. Oyun dengelendikten sonra iki takımda ataklarında sonuca ulaşamayınca mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Yıldıztabya'nın santra vuruşuyla başlandı. Yıldıztabya ekibi, sol çaprazda taçtan başlayan atakta defansın hatasını iyi değerlendirdi ve 42.dakikada skoru 1-0'a getirdi. Yediği golle şok olan ve çabuk toparlanan Çağrım Marmara 1907, mücadelenin 48.dakikasında ceza sahası yayından plase vuruşla skoru 1-1 yaptı. Beraberlik golünden sonra kendine gelen Yıldıztabya'da 54.dakikada topla buluşan Ahmet defansı geçip sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Yıldıztabya'yı öne geçirdi2-1.

Yediği golden sonra oyundan düşmek istemeyen Çağrım Marmara 1907, akın akın Yıldıztabya kalesinde skoru aramaya başladı. Çağrım Marmara 1907 66.dakikada sol çaprazdan gelen kesme topta kaleciyi geçemedi ve net pozisyon yararlanamadı. Ataklardan istediği  sonucu alamayıp oyundan düşen Çağrım Marmara 1907'da  bir oyuncu kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Bu avantajdan iyi yararlanan Yıldıztabya 78.dakikada hızlı çıktı ve durumu 3-1’e getirdi. Uzatma dakikalarında  Yıldıztabya bir gol daha buldu ancak ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 

Mücadelede başka gol olmayınca Yıldıztabya, Çağrım Marmara 1907’yi 3-1 geçerek puanını 10 yaptı,Çağrım Marmara 1907 ise 7 puanda kaldı.

Yardımlarından Dolayı Saha Komiseri Alim Demiryürek'e teşekkür ederiz.
HABER: OĞUZHAN AKGÜNDÜZ




TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.