Çarşamba, Ocak 27, 2016

Yenilgiye kızdı bakın ne yaptı


Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor'un iki haftadır mağlup olması tribün lideri Halil Kurt'u çıldırttı. Kurt da takımı kendince protesto etti.

Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Amigo Halil Kurt, son olarak iç sahadaki 2-1'lik Çankırı Belediyespor yenilgisi sonrası eksi 14 derece soğukta takımı protesto etmek için soyundu.

Eksi 14 derecede takımlarını desteklemek için sahaya geldiklerini anlatan Neşet Ertaş Taraftar Gurubu lideri Halil Kurt, “Ben takımımı desteklemek için bu soğukta stada gelmekteyim. Fakat takımımızın oyunu ve alınan mağlubiyetler beni çileden çıkarttı. Oynanan futbolun kötülüğünü göstermek için tepki amaçlı soyundum” dedi.

Kırşehir televizyonlarında düzenlenen spor programlarında da amigo Kurt'un yaptığı tepki tartışılırken son iki haftada oynadığı maçlarda Yeşil Kırşehirspor, Ankara Altındağ Belediyespor ve Çankırı Belediyespor'a sahasında 2-1'lik skorlarla yenildi.

Kaynak: yenisafak.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...