Perşembe, Ocak 28, 2016

TFF'den erteleme maçlarıyla ilgili açıklama


Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde oynanacak olan tüm yerel lig müsabakalarımız olumsuz hava koşulları nedeniyle federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. Aynı zamanda ülke genelinde yapılacak olan Açık Öğretim Sınavı dolayısıyla hafta içerisine alınan SAL ve 1.A.L. müsabakalarımızla beraber 25.01.2016 tarihine programlanan U14 müsabakaları da olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmiş olup 26-27-28 Ocak 2016 tarihlerine programlanan U14, U16 ve U17 TB eleme müsabakaları ile ilgili herhangi bir erteleme yapılmamış ve müsabakaların oynanmasına karar verilmiştir.

Erteleme yapılan tüm bu müsabakalar 30-31 Ocak 2016 ve 1 Şubat 2016 tarihlerine yeniden programlanmış olup tüm bu müsabakalar Erteleme müsabakası olarak oynanacaktır. Erteleme müsabakalarına yalnızca müsabakanın ertelendiği gün kulüplerde tescilli olan futbolcular katılabilir hükmü gereğince erteleme tarihinden sonra transfer işlemi yapılan futbolcular bu müsabakalarda kesinlikle oynayamazlar. 

22.01.2016 tarihinden sonra yapılan transfer, filiz lisans ve vize işlemine tabi olan futbolcuların bu müsabakalarda oynadıkları tespit edildiği takdirde takımlar Futbol Müsabaka Talimatı 22/h maddesi gereği hükmen mağlubiyet cezası ile cezalandırılırlar. 

Konuyla ilgili aşağıdaki hükümlere dikkat edilmelidir:
Müsabaka erteleme müsabakası ise oynanacak olan erteleme müsabakasına, erteleme tarihinde cezalı veya idari tedbirli olup da, müsabakanın oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler katılabilirler. Ayrıca, erteleme tarihindeki müsabakaya katılma hakkı olan kişiler erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.

Kulüplerimiz konu hakkında detaylı bilgi almak için İl Temsilciliğimizle irtibata geçebilirler."

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.