Salı, Ocak 26, 2016

İstanbul'da sezon planlaması güncellendi!


TFF İstanbul İl Temsilciliği, yaklaşık 10 gündür şehri etkisi altına alan kar yağışından dolayı ertelenen müsabakaların sıklaşması üzerine Sezon Planlaması'nı güncelledi.

İnternet sitesinde yer alan güncel sezon planlamasına göre Süper Amatör Lig müsabakaları 17-18 Şubat tarihlerinde sona erecek. Ertelenen müsabakaların hafta içine verildiği görülen güncellenmiş sezon planlamasına göre SAL Klasman Grubu'nun da 27-28 Şubat tarihlerinde başlatılması hedefleniyor.

1. Amatör Lig'de ise sezon öncesi açıklanan planlamaya göre liglerin bitiş tarihinde bir değişiklik gözükmüyor. Lakin geçen hafta maçlar oynanmadığı için, belirlenen tarihte bitirilmesi için hafta içine maç verilmesi bunların da 3-4 Şubat tarihlerinde oynatılması hedefleniyor.

2. Amatör Lig'in ise 20-21 Şubat tarihlerinde başlatılması hedefleniyor.

Yeni transferlere dikkat!
Ertelenen müsabakaların sıklığı dolayısıyla kulüpleri de zorlu bir süreç bekliyor. Bu dönemde yapılan transferlerin ertelenen müsabakalara denk gelmemesi için kulüplerin, Futbol Müsabaka Talimatı'na aykırı hareket etmemeleri, olası mağduriyetlerin önüne geçecektir.

GÜNCELLENMİŞ SEZON PLANLAMASI İÇİN TIKLAYIN


HABER: GÖKHAN TANER

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok az kaldı yakında sayenizde işten kovulcaz.

Adsız dedi ki...

Bu kadarda olmaz. Ayip be kardesim!

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.