Perşembe, Ocak 28, 2016

İASKF Genel Kurulu yapıldı


5253 sayılı Dernekler Kanunu ile 4721 sayılı Türk Medeni Kanununa göre Tüzük tadilatı nedeniyle İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Olağan Üstü Genel Kurulu Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapıldı.

Kulüpler, genel kurullarında seçtikleri 3 üye ile katıldılar. Genel Kurulun başlama saatinden önce delegeler imza karşılığı hazırlanan delege kartlarını alarak Genel Kurula katıldı. Daha sonra İASKF Genel Sekreteri ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür’ün açılış konuşması ile genel kurul Başladı. 

İlk olarak Divan başkanlığına Feramuz Erdin, divan başkan yardımcılığına Erdem Göktürk, divan sekreterliğine Zeki Dalkıraner ve Barbaros Akkoyunlu seçildi ve kongre başladı.

Divan heyeti yapılan tüzük tadilatının sebepleri, eskisi ile arasındaki farklılıklara ilişkin kulüplerimizi bilgilendirdi, değişiklikleri kulüplere okudu. Bilgilendirmenin ardından söz alan TFF İcra Kurulu Üyesi ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, 5253 sayılı Dernekler Kanunu ile 4721 sayılı Türk Medeni Kanuna istinaden yapılan Tüzük tadilatı hakkında kulüplere daha detaylı bilgi vererek neden Olağan Üstü Genel Kurula gidildiğini, yapılan değişikliklerin gereğini ve kulüplere faydaları ile sahalarda sağlıkçı görevlendirilmesi ve transfer ücretlerindeki iyileştirmeler gibi yapılan projeler hakkında da kulüplerle fikir alışverişinde bulundu. Tüzük tadilatı için yapılan el kaldırma usulü oylama sonucu İASKF yeni tüzüğü Genel Kurulda oy birliği ile kabul edildi.

Oylama sonrasında karşılıklı dilek ve temennilerin ardından Genel Kurul son buldu. 

Tüzükte ne değişti?
Daha önceki tüzüğe göre kulüplerin genel kurullardaki delegeleri yönetim kurulu kararı ile belirleniyordu. Artık bundan böyle tüm kulüpler İASKF delegelerini kendi genel kurullarında belirlemek zorundalar.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...