Perşembe, Ocak 28, 2016

Haluk Metin: İddiamız devam ediyor


İnegöl Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, yenilgiyle ayrıldıkları Zaferspor karşılaşmasını değerlendirdi.

İyi oynamadıklarını belirten Haluk Metin, “Bir penaltı kaçırdık ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince sahadan yenik ayrıldık” dedi.

‘Maç maç bakıyoruz’
Şu anda her şeyin ellerinde olduğunu ifade eden Metin, “Kalan haftalarda yapacağımız karşılaşmaları maç maç değerlendiriyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Ertuğrulgazi Meskenspor maçını kazanmak, hedeflerimizi doğrultusunda önemli. Biz de ona göre çalışmalarımızı yaptık. Kendi sahamızda kaybetmiyoruz. Burada taraftarlarımızla bütünleştiğimiz zaman çok farklı bir takım oluyoruz” dedi.

‘Oynanmamış hiçbir maç kazanılmaz’
Ertuğrulgazi Meskenspor ve arkasından hafta içi Gürsu maçlarını kazanmaları halinde Play-off hedeflerine ölçüde yaklaşacaklarına inandığını vurgulayan Haluk Metin, “Oynanmamış hiçbir maç kazanılmaz. Maç sahada kazanılır. Biz hesabımızı yaptık. Ertuğrulgazi Meskenspor ve Gürsuspor maçlarını alacağımıza inanıyorum. Sporcularımın yürekleri büyük sporcular ve kalan maçlarda gerekenleri yapacaklardır” diye konuştu.

‘Metin Akan takıma çok şey katacak’
Ara transferde takıma katılan tecrübeli oyuncu Metin Akan hakkında da değerlendirmede bulunan Haluk Metin, “Metin Akan tecrübesiyle bu sezon kalan maçlarımız için takıma çok şey katacağına inanıyorum. Çıktığı bütün maçlarda elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bizimle olduğu her zaman hem futbol hem de dostluk, arkadaşlık ve sevgi olarak çok şey katacaktır” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.