Cuma, Ocak 29, 2016

Gaziosmanpaşaspor Özalp'a emanet


3. Lig 2. Grup'ta son sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor’da bu sezon üçüncü teknik direktör olarak takımın başına Erdoğan Özalp getirildi.


Oynadığı 21 maçta  4 beraberlik ve 2 galibiyetle  10 puanla  ligde son sırada yer alan Kırmızı-Yeşilliler'de teknik direktör Yüksel Ersan’ın  görevinden istifa etmesinin ardından takımın başına getirilen 49 yaşındaki  deneyimli  teknik adam Erdoğan Özalp, futbola Gaziosmanpaşaspor’da başlayıp  burada  bıraktı.

Özalp, teknik direktörlük kariyerine ise ilk olarak Gaziosmanpaşaspor’da başladı. Daha önce de 2. Lig ve 3. Ligde mücadele ederken yeşil kırmızılı ekibi çalıştıran Erdoğan Özalp, Küçükçekmecespor, Zeytinburnuspor ve Çine Madranspor’da  da görev yaptı. Özalp’ın yardımcılığını Ercan Karasu ve kaleci antrenörlüğünü ise Ahmet Ertürk yapacak.

Mendi: Taze kan gerekliydi
Gaziosmanpaşaspor’da  üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gidilirken Kulüp Başkanı Sami Mendi, Yüksel Ersan  ve ekibine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ederek, takımın başına getirilen yeni hoca Özalp ile takımdaki havanın değişeceğine  inandığını söyledi.
Sami Mendi “Takımı yeniden bir havaya sokacak taze kan gerekliydi. Bunu da Erdoğan Özalp’tan  yana kullandık” dedi.

Mendi, yeni hoca ve teknik heyete çok güvendiklerini dile getirerek camianın kenetlenmesiyle birlikte başarının da geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Özalp: Camia destek verirse ligde kalırız
Yeşil kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Erdoğan Özalp, ise  zor bir görevi üstlendiklerini belirterek  ligde kalmak adına umutlu olduklarını söyledi.Erdoğan Özalp, şu anda ligde 15 maç oynayacaklarını belirterek takım içinde futbolcuların oluşturduğu arkadaşlık ortamına son derece iyi olduğunu söyledi.

Bu hafta  deplasmanda  ligin güçlü takımlarında Adliyespor  ile  Cumartesi günü çok zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Özalp,  ”Futbolcu kardeşlerim Gaziosmanpaşaspor’un  başarısı için bütünleşmiş durumdalar. Herkesin herkesle iyi bir arkadaşlığı var. Camia bize gereken desteği verirse, biz inşallah bu sene ligde kalacağız” şeklinde konuştu.

Özalp,  Çine Madranspor’dan kaleci Halim’i transfer ettiklerini belirterek bir orta saha ve birde forvet alarak transferi kapayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşaspor taraftarları da yeni teknik direktör ile takımlarının zor günlerden kurtulacağı inancını taşıyor.  Kırmızı-yeşilli taraftarlar ”Bu zor zamanda görev alıp takımımızın başına geçen Erdoğan Özalp hocamızın sonuna kadar arkasındayız.” Şeklinde konuştular.

HABER: EROL EFTEKİN

2 yorum:

hasan basri bilir dedi ki...

Tebrikler.daha önce 3 kere gönderdiğiniz hocayı tekrar geri getirdiniz.demekki daha önce hocayı gereksiz gondermissin iz. Yada başka hoca tanimiyorsunuz.

ali bektas dedi ki...

Sahada camia değil futbolcu oynartabi oynatabilirseniz.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.