Çarşamba, Ocak 27, 2016

Eyüphan Aydın Karabiga'da

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta sıkıntılı günler geçiren Çanakkale temsilcisi Karabiga Belediyespor, İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor'un başarılı orta saha oyuncusu Eyüphan Aydın'ı renklerine bağladı.

'Karabiga'yı ligde tutacağız'
Eyüphan Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Sağ olsunlar ara transferde birçok kulüp beni istedi, kendilerine teşekkür ederim. Birçoğu konumunu korumak isteyen, rahat pozisyonlardaki ekiplerdi. Karabiga Belediyespor'unsa durumu malum, şu anda düşme hattında. Bu transferi kariyerim için büyük bir meydan okuma olarak görüyorum, başarılı olacağıma inanıyorum. İnşallah takım arkadaşlarımla beraber Karabiga Belediyespor'u Bölgesel Amatör Lig'de tutacağım" dedi.

1992 doğumlu Eyüphan Aydın uzun yıllar, aynı zamanda futbola başladığı Çakmakspor'da oynadıktan sonra İncirtepespor ve BAL'da Kozlu Belediyespor formaları giydi. Genç oyuncu bu sezon başında Ortaköyspor'a transfer olmuştu.
Bir dönem 2. Lig ekiplerinden Kızılcahamamspor'la (Şimdi Gölbaşıspor oldu) idmanlara çıkan Eyüphan'ın transferi, yetiştirme bedeli konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle gerçekleşmemişti.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.