Cuma, Ocak 29, 2016

Damlaspora Uluslararası Davet!


Belçika'da 25 Mart'ta düzenlenecek olan European Crossing Cup'a Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray ile beraber Damlaspor'da davet edildi.

U8, U9 ve U10 kategorilerinde düzenlenen turnuvaya U8 takımı ile davet edilen Damlaspor'da Uluslararası bir kupaya Türkiye'nin 3 Büyük Kulübü ile birlikte davet edilen tek amatör takım olmanın sevinci yaşanıyor. Everton, PSG, Lyon, Marsilya, Sparta Prag ve Feyenoord gibi köklü kulüplerin de katılacağı turnuvada Damlasporlu minikler başarılı sonuçlar için ter dökecekler.

Haftanın 3 Günü Merkezefendi Tesislerinde Resul Havuz ve Serkan Bağrıaçık yönetiminde antrenmanlarına devam eden ekip, turnuvada başarılı olmak için var gücüyle çalışıyor.

Turnuvadan bir kaç gün önce Belçika'ya hareket edecek olan Damlaspor'un başında ise Takımı çalıştıran Resul Havuz olacak.

Sitemize açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Hışıroğlu "Damlaspor olarak Türkiye'nin 3 güzide Kulübünün katıldığı turnuvaya davet edilmek bizim için büyük bir onur. Hem Ülkemizi hemde Amatör Camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tam. Aynı şekilde Teknik Heyetimiz ve sporcularımızın da hem ülkelerini hem de kulübümüzü, gerek saha içi ve dışındaki ahlakları, sporcuya yakışır şekilde hareketleri ile, gerekse sahada oynadıkları oyun ile en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Belçika'da adımızdan söz ettirecek bir şekilde geri döneceğiz" dedi.



A

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.