Pazar, Ocak 31, 2016

Çarşı'ya İstiklal freni

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup mücadelesinde Osmaniye İstiklalspor ile Beyoğlu Yeniçarşıspor, Bakırköy Belediye Stadı'nda karşı karşıya geldi. 2-0 geriye düşen konuk ekip Osman'ın attığı gollerle karşılaşmadan 2-2'lik skorla ayrıldı ve 1 puana razı oldu. İlk dört takımın zirve yarışını sürdürdüğü grupta tüm zirve yarışındaki ekiplere çelme takan ev sahibi ekip geleneği bozmadı ve Beyoğlu Yeniçarşıspor'dan da puan aldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip kaptan Kıvanç'ın düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. 28.dakikada Zafer'in ara pasında topla buluşan Fatih'in vuruşu Ali Osman'dan döndü, dönen topa Aykut'un akıl dolu aşırtma vuruşu ağlarla buluştu 2-0. 37.dakikada Zafer'in ceza yayı üzerinden vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü. 45.dakikada konuk ekipten Mert rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi Murat Yaroğlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Osman'ın vuruşu ağlarla buluştu 2-1.

İlk yarıda konuk ekip iki zorunlu değişikliğe gitti. Ahmet Çötoğlu yerini Sezer'e bırakırken, Metin'in yerine de Erçin oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran konuk ekip özellikle Osman'ın etkili oyunu ile rakip kalede tehlikeli pozisyonlar buldu. Erçin ve Önder ile yakaladıkları pozisyonlarda Osmaniye İstiklalspor kalecisi Erdoğan kalesinde devleşti.

78.dakikada ani gelişen ev sahibi ekip atağında Sezer yatarak topa sahip oldu. Bu pozisyonda ev sahibi ekibin Sezer'in topa elle müdahalesi yönündeki itirazları kararı değiştirmedi.84.dakikada günün etkili ismi Osman, Mert'in ortasını boş çevirmedi ve sert vuruşla takımına beraberlik sayısını getirdi 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakika 2-2'lik skorla tamamlandı.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN








Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...