Cuma, Ocak 29, 2016

Bakay: Süper Amatör’e çıkacağız


İnegöl Doğanspor, deplasmanda karşılaştığı Hürriyetspor’u zorlu geçen 90 dakika sonunda 4-2 yenmeyi başardı. Antrenörü Ömer Bakay, galibiyeti ve gruptaki durumlarını değerlendirdi.

Planlarını iki farklı galibiyet için yaptıklarına dikkati çeken Ömer Bakay, 10’uncu dakikadan itibaren kontrolü elimize almışken pozisyon vermeden 1-0 geriye düştük. Hemen arkasından 10 kişi kaldık. Saha içi rotasyonla eksik bölgemizi kontrol altına aldık. 10 kişi ile 2-1 öne geçtik. Bütün oyuncularım iki kişilik oynadı. Eksik olduğumuzu unutturdular. Rakip takım da 10 kişi kalınca 3-1’i yakaladık. Talihsiz ve yanlış bir kararla verilen penaltıdan dolayı oyun 3-2’ye geldi. 85. dakikada bulduğumuz gol ile skoru 4-2’ye getirdik ve maçı kazandık” dedi.

Oyuncularını kutlayan Bakay, “Bütün oyuncularımı istek ve azimlerinden dolayı kutluyorum. Perşembe günü saat 12.00’de oynanacak zorlu Bağlarbaşı maçını kazandığımız takdirde Play-Off oynamayı garantiliyoruz” diye konuştu.

Şampiyonluk ihtimallerini de değerlendiren Ömer Bakay, şunları söyledi:

“Lider Pınarbaşıspor’un puan kaybetmesi halinde şampiyon olma ihtimalimiz az da olsa var. Perşembe günü bütün İnegöllüleri, Doğanspor’a destek olmaları için maça bekliyoruz. İlk günden itibaren hiç ümitsizliğe kapılmayan ve tam destek veren Kulüp Başkanımız Tahsin Semiz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Takımımız Antrenörü İbrahim Sarı’ya emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”


HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.