Çarşamba, Ocak 27, 2016

Antalyaspor'dan Bölgesel Amatör Lig'e


Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta yer alan Konyaaltı Belediyespor, Süper Lig'de altı sezon Antalyaspor forması giyen Ali Zitouni'yi renklerine bağladı. 

İmza töreninde Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ayhan Abay hazır bulundu.
Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyespor için tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek “Ali Zitouni Antalyaspor'da uzun yıllar başarıyla forma giydi. Antalyalı futbolseverlerin ve spor kamuoyunun yakından tanıdığı Ali Zitouni Konyaaltıspor'umuza hayırlı olsun. Ali Zitouni tecrübesiyle takımımıza önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Ali Zitouni ise Konyaaltı Belediyespor'la yeni bir başlangıç yapmak istediğini belirterek, “Uzun yıllar Antalyaspor'da forma giydim. Artık birikimlerimle Konyaaltı Belediyespor'a katkı sağlamak istiyorum. Antalya'da futbol adına bundan sonra da önemli işler yapmak istiyorum. Başarılı bir 1,5 yıl geçireceğime inanıyorum” diye konuştu.

Tunuslu oyuncu daha sonra kendisini Konyaaltı Belediyesporlu yapan imzayı attı. Tecrübeli futbolcu, Konyaaltı Belediyespor forması giyerek, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ayhan Abay ile birlikte poz verdi.

45 kez milli oldu
Tunuslu Ali Zitouni 2007-2012 yılları arasında Antalyaspor'da 121 maçta forma giydi. Zitouni daha sonra Konyaspor, Kartalspor ve Tunus'un CS Hamman-Lif takımında oynadı. 2002 FIFA Dünya Kupası'nda Tunus Milli Takımının formasını giydi. Ali Zitouni, 45 kez formasını giydiği milli takımında da 14 gol kaydetti.

Kaynak: yenisafak.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...