Perşembe, Aralık 31, 2015

'Yerimizden memnun değiliz'

 
İlk yarıyı 11 puanla 8. sırada tamamlayan İnegöl Karadeniz Güvenspor’da Antrenör İbrahim Oğuzay, ilk yarıyı istedikleri yerde bitiremediklerini söyledi.
Bursa Süper Amatör Lig B Grubun da mücadele eden Karadeniz Güven spor İnegöl Sanayi Sahasında Mudanya ekibi Burgaz spor ile 1-1 berabere kalarak ilk yarıyı bitirmiş oldu.
Mudanya Burgazspor karşısında alınan 1 puanı değerlendiren Karadeniz Güven spor antrenörü İbrahim Oğuzay açıklamalarda bulundu:
"Mutlak galibiyet düşüncesi ile çıktığımız bir maçtı. Fakat istediğimiz olmadı. Çok üzgünüm. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Futbolcularımız bunca sıkıntıya rağmen göstermiş oldukları mücadeleden, onurlu ve karakterli duruşlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
İlk yarıyı şansız bir şekilde hiç istemediğimiz yerde bitirdik. Oynadığımız oyunla doğru orantılı bir yerde olmadığımızı düşünüyoruz İyi bir takımımız var ancak oyun yapımız yeni yeni oturuyor. Hücum bölgesinde sıkıntılar yaşıyoruz. Gol bulmakta zorlanıyoruz,  bunu da telafi ettiğimiz zaman,
İkinci yarıda çok daha güzel işler yapacağız. Ben futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum.Devre arasında takımımıza katkı sağlayacak bir iki oyuncu transfer etmek istiyoruz."


HABER:SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...