Cuma, Aralık 25, 2015

Yeni yıla girerken


Hayatımızda yaşadığımız bir sene yerini yeni bir yıla terk etmeye hazırlanmakta. Siz değerli sporseverler ile futbol sevgisi ve yaşantısının bizlere armağan ettiği bu güzel ortamda yıllardır birlikte yaşamaktayız. Öncelik ile yeni yıla girerken Türk Futboluna hizmet etmiş olan Sayın TÜRKAY 'TURGAY' ŞEREN ile Feriköy'ün unutulmaz futbolcusu, antrenörü, teknik direktörü ve sayısız profesyonel kulüplerde çalıştırıcı olarak hizmet vermiş olan İSMAİL ERÇİN ve kalecimiz NECDET İNANÇ, değerli sporcularımıza acil şifalar dilerim. TURGAY ŞEREN uzun yıllar hem Galatasaray hem Milli takımımızın kalesini başarı ile korumuştur. KAPTANIMIZDIR. Kendileri şimdi evlerinde tedavi görmekte İSMAİL ERÇİN, abimiz gibi. Yeni yılda temennimiz kendilerinin ve kendileri gibi hasta olanların şifa bulmalarıdır temennimiz.

Siz değerli okurlarımıza hizmet vermekte olan genç sporsever hevesli gençlerin kurmuş bulunduğu haber ağlarındaki zorluklara değinmeyeceğim. Habercilik çok önemli ve değerli bir çalışmanın fedakârlıklar ile bütünleşerek hizmet vermeleridir. Soğuk ve sıcak hava onlar için fark etmiyor, tek istedikleri yapılan haberlerin sizlere ulaşmasıdır. Yakın ve ya uzak olsun tek istedikleri sporcular ile sizler ile bir ve beraber olabilmektir. Pek hastalanmazlar, hiç ümit edilmedik yerde sizlerin yanında olurlar. Makineleri ile yazıları ile sizin dünyanızın güneşidirler. Geçen yıllarda olduğu gibi gelecek yıllarda bu hizmetler artarak devam edecektir.

Yeni bir yıl kapımızda artık o mu bizi kucaklayacak yoksa biz mi kendisini ama her ne olursa olsun kendisiyle 365 gün beraberiz. Habercilerin mutlu günü haber yaptığı gündür. Sizlere mutlu ve başarılı bir yıl dilerim dün olduğu gibi gelecekte de yapacağımız hizmet hatalarından dolayı şimdiden özür dilerim. Bazen bizler de kendi kalemize gol atabiliriz. Hocamız bizleri bu hatamızdan dolayı bağrına bassın, başımızı okşasın ki tekrar sahalarda görev yapabilelim.

Yeni yılda hastalarımıza şifalar dilerim. Geçmiş olsun.
Yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.
Bizler Amatör Camianın hizmetkârlarıyız ve öyle kalacağız. Mutlu yıllar.

YAZI: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.