Pazar, Aralık 27, 2015

İkitelli spor Şampiyonluk güneşini gördü.

HABER: Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör Küme 13.Grupta Lider İkitelli spor Bakırköy Belediye sahasında Güneştepesporu 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini yaşadı.
Ligin 10.Haftasında Bakırköy Belediye sahasında Güneştepespor lider İkitelli spor ile karşı karşıya geldiler.
Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir takım İkitellispor 3.Dakikada Murat Lozoğlu takımının gollünü atarak ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarıda rakibine göre üstün futbol sergileyen misafir takım İkitelli spor takımı 70.Dakikada yine Murat Lozoğlu takımının ve kendisinin ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkardı.
Karşılaşmada başka gol ve goller olmayınca misafir takım İkitelli spor karşılaşmayı 2-0 kazanarak 22 puanla liderliğini devam ettirdi.
Karşılaşma sonrası İkitelli spor Teknik Direktörü yaptığı açıklamasında bugün çok iyi bir futbol sergiledik erken bulduğumuz gol moral oldu. Güzel futbolumuzu ikinci yarıda sürdürdük ve karşılaşmayı 2-0 kazandık liderliğimizi sürdürdük.
Lige hazırlanırken ligin çok çekişmeli geçeceğini biliyorduk çünkü üç sezondur hep son haftalarda kayıp ettiğimiz puanlarla şampiyonluktan olduk. Bu sezon aynı hataları yapmayarak daha dikkatli olduk ve şu anda liderliği sürdürüyoruz tabi üzerimize bir sorumluluk var bunu ligin sonuna kadar sürdürerek şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkmak istiyoruz dedi.










Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...