Çarşamba, Aralık 30, 2015

Halkalı Taştepe gözünü Türkiye şampiyonasına dikti.

 HABER:Yılmaz AKTEPE
Halkalı Taştepespor Türkiye U 15 yaş şampiyonası İstanbul elemlerinde Bakırköy sahasında Esenler Atletik futbol takımını 2-1 yenerek Türkiye şampiyonasına giden takım oldu.
Bakırköy Belediye sahasında karşılaşma öncesi 14.Grupta şampiyon olan Halkalı Taştepesporun şampiyonluk kupası federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Baştan sonuna kadar çekişmeli ve zevkli keçen bu önemli maçı Küçükçekmece temsilcisi Halkalı Taştepespor 2-1 kazanarak Türkiye şampiyonasında İstanbul ve Küçükçekmece ilçesini temsil edecek.
Halkalı Taştepespor kulüp Başkanı İsmail Meriçli Halkalı Taştepespor olarak planlı programlı bir çalışma yaparak buralara geldik.
Üç yıldır Türkiye şampiyonası kapısından şansız bir şekilde döndük tabi bu zamanda hatalarımızı gördük tecrübeler edindik işi sıkı tutarak önce grubumuzda namaglûp yenilgisiz şampiyon olduk.
Bugünde Türkiye şampiyonasında gitmek için en önemli ayağı olan İstanbul elemelerinde Esenler Atletik Futbol takımını zorda olsa 2-1 mağlup ederek Türkiye şampiyonasını oynamaya hak kazanmış olduk.
Meriçli, Türkiye şampiyonasında her neresi olursa olsun mutlaka ve mutlaka önce 1. Kademe 2. Kademe maçlarını kazanarak adımızı Türkiye şampiyonası finallerine yazdırmak olacaktır.
Bizlere inan Futbolcu kardeşlerimize teknik heyetimize tabiî ki Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim dedi.



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...