Perşembe, Aralık 31, 2015

'Basit goller yedik'

 
Bursa Süper Amatör B Grubunda Oynanan İnegöl derbisinde, Kurtuluşsspor’a 7-3 mağlup olan Yenicespor'un teknik direktörü Erdoğan Sarıuşak,  sıkıntılı bir maç oynadıklarını belirtti.
Sarıuşak, maçın ardından yaptığı açıklamada ''İki takım için de zordu, hem bizim için, hem de Kurtuluşspor için zorlu bir maçtı. Kurtuluşspor'un sahasında oynaması sebebiyle seyirci desteğiyle maça daha arzulu, istekli başlayacağını bekliyorduk. Biz de hırslıydık, istekliydik'' diye konuştu.
İnegölün Güzide iki kulübünün karşılaştığını belirten Sarıuşak “Kurtuluşspor maçı centilmence geçti. Kazanan İnegöl futbolu oldu. Maçta herhangi bir taşkınlık, olumsuzluk olmadı. Futbolda her türlü sonuç çıkabiliyor. Futbolcularımız gününde değildi. Erken ve Basit goller yediğimiz için, futbolcularımız oyundan koptular. Yenicespor olarak yeni bir yapılanma içerisine girdiğimiz için, sezon başında bütün oyuncu kadromuz değişti, iskelet kadromuzu koruyamadık. Bu yüzden istikrarsız sonuçlar alıyoruz” şeklinde konuştu.
Hafta sonu Yenişehir Belediyespor ile deplasman da karşılaşacaklarını ifade eden Erdoğan Sarıuşak  “Her maça olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacağız. Maçın kırılma anlarında hata yapmaz isek, özelliklede Hücum ve Savunma anlamında doğru işler yaparsak grubumuzdaki her takımı yenebiliriz.” Dedi.

HABER:SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...