Perşembe, Aralık 31, 2015

Başakşehir Kartalspor'un şampiyonluk inadı

 
İstanbul 1. Amatör Küme 1. Grup'ta yer alan Başakşehir Kartalspor ligin 11. Haftasında yine kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren grubun güçlü takımlarından Tepecik Anadolu ile deplasmanda karşılaştı. Kartalspor maçı 1-0 kazandı.

Maçın ilk yarısında çok baskılı oynayan rakibini kendi sahasından çıkarmayan konuk ekip sayısız gol pozisyonuna girmesine rağmen bunları değerlendiremedi ve ilk yarı başladığı gibi golsüz bitti. İkinci yarı oyun üstünlüğünü ele alan ev sahibi ekip oyuna daha hakim görünse de rakibini kendi sahasında kabul eden konuk ekip kontra atak ve ani hücumlarla gol aradı ve aradığı golü böyle bir pozisyonda 75. dakikada sağ taraftan geliştirdiği ani bir atakta oyunun yönünü sağ tarafa çevirerek Mustafa'ya atılan pasla buldu, bundan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca maçta 1-0 konuk ekibin galibiyetiyle tamamlandı.

Maçtan sonra konuştuğumuz Başakşehir Kartalspor Teknik Sorumlusu Fahri Tatlı sözlerine öncelikle hakem triosunu göstermiş olduğu mükemmel yönetiminden dolayı tebrik ettiğini belirterek başladı. Ardından bugün kendilerini  elde ettikleri galibiyetten daha çok öncelikle Tepecik Anadolu Spor Kulübü oyuncularının centilmence mücadeleleri, teknik sorumluları ve yöneticilerinin misafirperverliğinin mutlu ettiğini tüm kulüplere örnek olacak bir davranış sergilediklerini belirterek bir kez daha teşekkür etti.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...