Pazartesi, Kasım 30, 2015

ŞİŞLİ YAYLA'NIN 'YILDIZ'I PARLIYOR


İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Şişli Yaylaspor deplasmanda Altınyıldızspor'u 7-1 mağlup etti.

Mimarsinan Stadı'ndaki maçın ilk dakikalarında Yaylaspor öne geçerken akabinde ev sahibi takım çok net iki fırsattan faydalanamadı. Bu pozisyonlar belki de maçın kırılma anı oldu. Rakibine oranla daha genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Yaylaspor ilk yarı bitene kadar iki gol daha buldu ve devre 3-0 sona erdi.

Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıda oyundan kopan rakibi karşısında 4 gol daha buldu ve sahadan 7-1 galip ayrıldı. Yaylaspor'un gollerini Umut (2), Aykut (2), Menderes, Serhat ve Gürkan kaydetti. Altınyıldızspor'un tek sayısı Okan'dan geldi.

Zor şartlar altında mücadele
Zeki Filik başkanlığında kısıtlı koşullar altında, ekseriyetle Yayla Mahallesi ve Feriköylü gençlerle mücadelesine devam eden Şişli Yaylaspor böylece puanını 8 yaparak az da olsa rahat bir nefes aldı. Genç ve dinamik bir ekip hüviyetindeki Yaylaspor ilerleyen haftalar için de umut verdi.



Yaylaspor'un saat tepkisi
Bu maç öncesi Yaylasporlu yöneticiler, maçın 9.00'da olması nedeniyle TFF'ye sitemde bulundu. Yeşil-Beyazlılar, "Alt yapı olsa neyse tüm çocuklar aynı mahalledeler, toplayıp gelmek kolay ancak A takım futbolcuları farklı yerlerden geliyor, 9.00'daki maç için kaçta kalkıp toplanacağız?" diye tepki gösterdiler. Nitekim Yaylasporlu bazı futbolcular karşılaşmaya geç kaldılar.

Altınyıldızspor keyif verdi
Altınyıldızspor cephesinde ise önceki yıllara oranla fazla değişen bir şey yok gibi... Amatörce, keyif için mücadele eden bir grup görünümündeki Yeşil-Sarılılar göze hoş gelen, keyif verici bir futbol sergiliyorlar. Lakin Fatih temsilcisi özellikle Yaylaspor karşısında son vuruşlarda sıkıntı yaşadı.

STAT: Fatih Mimarsinan
HAKEMLER: Oktay Önge, Abdülkadir Kılıç, Furkan Bektaş
ALTINYILDIZSPOR: Sinan, Murat, Muammer, Onur, Harun, Kürşat, Emin, Asaf, Kaan, Tugay, Okan (Altay, Enes, Tolga, Hakan, Mahsum, Uğur, Yunus Emre)
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Ömer Pala
ŞİŞLİ YAYLASPOR: Emre Kuru, Menderes, Egemen, Kadircan, Ufuk, Talha, Uğur, Serhat, Umut, Emre Yavuk, Gürkan (Enes, Aykut, Serkan, Bünyamin)
TEKNİK DİREKTÖR: Ali Rıza Efe

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

MAÇIN TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.