Cumartesi, Kasım 28, 2015

ÖRNEK DAVRANIŞ VE AÇIK TEŞEKKÜR


U15 ligi 9. Grup'ta yer alan Göktürk Sarayspor ve Avcılar Belediyespor arasındaki maçta sonrasında yaşanan centilmenlik hareketinden sonra yetiştirici ruh taşıyan hocalara edilen teşekkürü sizler ile paylaşıyoruz:



Göktürk Sarayspor Antrenörü Oğuz Tacir'in paylaşımı aşağıdaki gibidir ;

TFF U15 Ligi 9. Grup'ta bugün oynadığımız Avcılar Belediyespor maçı son dakikada yediğimiz gol ile 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Bu maç bizim için prestij açısından çok önemli olsa da Avcılar Belediyesporspor için prestijden öteydi. Çünkü, bizi yenmeleri halinde şampiyonluklarını ilan edeceklerdi . 

Maçın son 5 dakikasına girilirken 1-0 üstünlüğümüz vardı . Tam bu sırada hakem bizim aleyhimize inanılmaz derecede haksız bir penaltı çaldı. Tabii ki doğal olarak benim ve futbolcularımın itirazları hakemin bu haksız kararını değiştirmedi.
Avcılar Belediyespor'un 10 numaralı oyuncusu ve takım kaptanı Kadir topun başına geçti, teknik heyetinden (Altuğ Canhoroz ve Cenk Balkan) aldığı karar doğrultusunda penaltıyı taca attı ve inanılmaz bir fair-play örneği gösterdi ...
Avcılar Belediyespor için bu kadar önem taşıyan bir maçta penaltıyı taca attırmak her babayiğidin harcı değildir!
Bu büyük fair-play örneğinden dolayı , şahsım ve kulübüm adına Avcılar Belediyespor teknik heyetindeki Cenk Balkan ve Altuğ Canhoroz antrenör abilerime ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim, keşke herkes sizler gibi olsa !
Futbol sizin gibilerle güzel ...



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Slm. Teknik heyet tercihi kimi dürüst lüğü tercih ederek şampiyonluğu istemez kimide sahte oyuncu oynatir. Burada biz büyükler olarak gençlere örnek olmalıyız onlar biz ne yaparsak ileride onu yapacaklar yeyenim de göktürk sarayda U 17 de oynuyor. Benim konumum Havataş spor futbol şube sorumlusu ne ekersek onu biceriz

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...