Cumartesi, Kasım 28, 2015

KAVAKLI CİHANGİR'İ ELİNDEN KAÇIRDI


İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta çıkış yakalamak isteyen Kavaklı Köyü SK, sahasında şampiyonluk adaylarından Avcılar Cihangirspor'u konuk etti. Mücadele 1-1 sona erdi.

Kavaklı 9. dakikada Mehmet İstek'le 1-0 öne geçti.  14'te golün sahibi Mehmet İstek'in kaleci ile karşı karşıya vuruşu yan direkten auta çıktı.
32'de Mehmet Terzioğlu'nun 30 metreden kullandığı frikiği rakip kaleci son anda kornere çeldi
Avcılar Cihangirspor ilk yarıda uzun toplar ile Kavaklı'nın üzerine gelmeye çalıştı ama cılız ataklar ile etkili olamadı.

Kritik pozisyon
Kavaklıspor ikinci yarı yine baskılı başladı ancak pozisyonları cömertçe harcamaya devam etti. 62'de Mehmet İstek'in ortasında Faruk altı pas içinde kafa vuruşu yaptı, top üstten auta gitti.
68'de Mehmet İstek ceza sahasında rakibi tarafından düşürüldü. Ev sahibi ekip bu pozisyonda penaltı bekledi, hakem 'devam' dedi.

75'te Avcılar Cihangirspor sağ kanattan geldiği pozisyonda kaleci ile savunma arasına atılan topta, defans ve kaleci anlaşmazlık sonucu eşitliği sağladı: 1-1

Son bölümde Kavaklı galibiyet golü için bastırdı. 90+3'te Aykut Öztürk karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin üzerine vurunca mücadele 1-1 bitti.

Avcılar Cihangirspor bu skora üç maçlık galibiyet serisine son vermek zorunda kaldı ve lider Mustafakemalpaşaspor'un 3 puan gerisine düştü. Kavaklıspor ise puanını 5'e çıkardı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...