Cumartesi, Kasım 28, 2015

İSTANBUL TRABZONSPOR KULÜP BİNASINA VİNÇ DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ

ALİ TUMAN & MUSTAFA SEZER

Küçükçekmece’de, iki gün önce güvenlik önlemleri alınmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaattaki 60 metrelik kule vinci bilinmeyen bir nedenden dolayı yan taraftaki İstanbul Trabzonspor Kulübü’nün idari bölümünün üzerine devrildi.
Bir sonraki maç hazırlıklarını yapan ve İçeride bulunan antrenör Ali Tuman ile masör Mustafa Sezer feci şekilde hayatını kaybetti.
 Küçükçekmece Sefaköy Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir inşaattaki 60 metrelik kule vinç bilinmeyen bir nedenden dolayı yan taraftaki İstanbul Trabzonspor Kulübü'nün idari bölümünün üzerine devrildi. İçeride bulunan antrenör Ali Tuman ile masör Mustafa Sezer feci şekilde hayatını kaybetti. Çevrede bulunan 2 kişi de yaralandı.

Maçtan gelen futbol kulübü hocası Ali Tuman ve sağlık görevlisi Mustafa Sezer bir sonraki maç için hazırlık yaparken orada bulunan çocukların evlerine gitmesi sonucu faciadan kıl payı kurtuldu.


Minik Futbolcular Hocalarının ölüm haberini aldıktan sonra göz yaşlarını tutamadılar.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekipleri 2 yaralıyı hastaneye kaldırırken itfaiye ekipleri de operatör bölmesinin altında sıkışan Tuman ve Sezer'i sıkıştıkları yerden çıkardı. Tuman ve Sezer'in cenazeleri Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne otopsi için kaldırıldı.

HABER.Yılmaz AKTEPE













2 yorum:

Kadri Gözaydın dedi ki...

Yavuz Sultan Selim Spor Kulübü olarak acınızı paylaşıyoruz. Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.

Erdoğan GÖLLÜ dedi ki...

Şahsım ve Okmeydanı Fetih Spor Kulübü adına her iki kardeşime de rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve İstanbul Trabzonspor camiasına başsağlığı dilerim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.