Pazar, Kasım 29, 2015

İFASPOR EVİNDE GALİBİYETLE TANIŞTI


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta İFA Spor, yenilenen sahasında bu sezon ilk kez bir maça çıkarken rakibi Sultangazispor'u 1-0 mağlup etti.


Sahasının tadilat nedeni ile sezon başından beri kendi sahasında maçlarını oynamayan saha tadilatı bitmesi sonucu ligin 8.Haftasında Sultangazispor maçını yenilemiş pırıl pırıl zeminde oynayan İFA Spor mücaeleye mutlak galibiyet için çıktı.
Maçı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fatih Kömel, Samet Özkul ve Mehmet Üstündağ yönetti.

Dün İstanbul Trabzonspor kulüp hocası ve sağlık görevlisinin elim bir kazan sonucu hayatını kaybetmesi nedeni ile ev sahibi İFA Spor sahaya siyah forma ile çıktı.




Maçın başlama düdüğüyle birlikte her iki takım gol ararken, ev sahibi İFA spor 41. dakikada Ozan Özdemir’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarı da her iki takım karşılıklı ataklar gerçekleştirdiyse de yakaladığı pozisyonları golle çeviremeyince kendi evinde ve taraftarının karşında çıktığı sezonun ilk maçında İFA Spor güçlü rakibi Sultangazispor’u 1-0 yendi. Küçükçekmece temsilcisi kendi sahasında çıktığı ilk maçında 3 puanla tanışmış oldu. Yeşil Kırmızılar, galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

HABER.Yılmaz AKTEPE


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...