Cuma, Kasım 27, 2015

GÜNEY YILDIZI'NDAN DEPLASMAN 'ZAFER'İ


İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup'ta Güney Yıldızı, deplasmanda konuk olduğu Gürzaferspor'u 2-0 mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşırken rakibini son sırada bıraktı.

Geçen sezon 2. Amatör'den çıkan iki takımın Bayrampaşa Belediye Stadı'ndaki mücadelesi yoğun yağmur altında büyük heyecan içinde geçti. İki ekip de gol pozisyonlarına girerken, daha çok fırsat yakalayan taraf konuk ekipti.

Kağıthane temsilcisi ilk yarıyı Mahsun'un attığı golle 1-0 önde tamamladı. Gürzaferspor 67'de Gökhan'ın kırmızı kart gördüğü zamana kadar rakibini oldukça zorladı. 89'da sahneye çıkan İsa, takım arkadaşının kafayla indirdiği topu yakın mesafede düzgün bir vuruşla tamamladı ve mücadele 2-0 sona erdi. 

Keyifli bir 90 dakika
Mücadelede zaman zaman gerginlikler olsa da bunlar tatsızlık seviyesine ulaşmadı. Genç oyuncuların yanında birkaç tecrübeli ismin yer aldığı Güney Yıldızı son vuruşlardaki şanssızlığı nedeniyle son bölüme kadar sıkıntılar yaşadı.

Rakibine göre yaş ortalaması yüksek olan Gürzaferspor, puan cetvelindeki konumuna tezat oluşturacak şekilde güzel, keyifli bir futbol sergiledi.

Stat: Bayrampaşa Belediye
Hakemler: Bahadır Yılmaz, Samed Baki Üçtepe, Samed Gökhan Kaya
Gürzaferspor: Ali, Sertaç (Süleyman 21), Bayram, Mehmet Ali, Okan Akgün, Okan Pakel (Mehmet 75), Gökhan, Sinan, Ferhat, Alper, Ender (Fuat 46)
Teknik Direktör: Müştak Engin Taştemür
Güney Yıldızı SK: Şeref, Ömer Faruk, Mahsun, Metin, Sinan, Ender, Emre, Sami, İsa, Mehmet (Emrecan 90), Emin
Teknik Direktör: Ekrem Dönmez
Goller: Mahsun (31), İsa (89)
Kırmızı Kart: Gökhan (67) (Gürzaferspor)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

MAÇIN TÜM FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...