Salı, Ekim 27, 2015

YAMANSPOR İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta sezonun ilk maçında Yamanspor, Aydınlıspor'u 3-1 mağlup etti.

Çakmak Stadı'nda, geçen sezon 2. Amatör'de fırtınalar estiren düzenli, disiplinli ve tecrübeli  Aydınlıspor'u konuk eden Sarı-Siyahlılar sahadan galip ayrıldı. Oyunu ilk yarıda kopartıp ikinci yarı rölanti bir maç çıkartan Yamanspor'da goller Ömer Gök, Samet Turgut ve Kaptan Samet Halıcı'dan geldi. İkinci yarıda Aydınlıspor baskılarını arttırsa da tecrübeli isim Bekir Arı'nın önderliğindeki defans ekibi maçı sadece tek gol yiyerek bitirdi. Ayrıca son dakikalarda müthiş bir deparla topu çizgiden çıkarmasını da atlamamak gerekir Bekir'in...

İlhan Karakaya ve öğrencileri iyi çalışmalarının ve sezonu erken açmasının meyvesini ilk maçtan gösterdiler, "14. Grup'ta şampiyonluk yolunda biz de varız" dediler. Yamanspor önümüzdeki hafta Kavakpınarspor deplasmanına gidecek.

Yerel Futbol Sitesi

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Forvetsiz bir takıma karşı yapılan güzel bi haber rovansda gol atabilecekler mi merakla bekliyorum

Adsız dedi ki...

Yerel futbolda takımda sadece bır kışimı oynamış oyle bor haber yapıyorsunuz sahada gazetecı bıle yoktu boyle nasıl anlatıyorsnuz anlamıyorum şişirmedın kımseyı

Adsız dedi ki...

adamlar yenmiş haberleri yapılmış bundan doğal ne var? ayrıca ben maçtaydım yazıldığı gibi defanstaki 4 numaranın ismi bekir arıysa gerçektende iyi oynadı. kimse kimseye boşuna sallamasın. aynı maçın haberi farklı sekilde başka sitelerdede var. herkesin işi bu sitede yorumculuk olmuş.

Adsız dedi ki...

Sahada gazeteci yoktu diyen arkadas sen gazeteci gozlemcisisin sanirim. Sen millete sallamayi birakta herkes isini yapsin.

Adsız dedi ki...

Takimda bir kisi oynasa neden 4 kisinin ismi var

Unknown dedi ki...

Yaman spor bu grup da ses getiremez AYDİNLİSPOR henüz fırtına öncesi sessizliğini yaşıyor 10 hafta sonra skor tabelası na haberi veren arkadaşla beraber inceleyelim

uche dedi ki...

Fatih Terim boşuna demiyor. türkiyede 70 milyon Teknik Direktor var diye. Yensende yenilsende haberin cıkmasını ben futbolcu olarak reklam olarak algılıyorum. eğer oluyorsa her maçta ilk 11 resmi cekip yerel futbola ileticem. gazeteci gelmediyse elimde imkan varsa bende boyle yaparım bundan sonra.

Adsız dedi ki...

9 numara candı

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Selam.Sevgili arkadaşlar akıllı telefonu olan ve maç yazısı yazabilecek herkes bizim için muhabirdir.Efkan bey,Melih,Erdem,Ogün abi,Orhan abi,Alper ,ben ve adını sayamadığım arkadaşlarım hepimiz gönüllü olarak bu işi yapıyoruz.Kulüplerimizin ve oyuncu kardeşlerimizin sıkıntıları iletmek için buradayız.İnanın bir kişi bize Allah razı olsun dese mutlu oluruz.İnanın tek kuruş para kazandığımız yok.Böyle bir beklentimiz de yok.Tekrar söylüyorum fotoğraf çekip maç yazısı yazabilecek arkadaşlar isimlerini yazıp yereleditor@gmail.com adresine haberi atarlarsa memnuniyetle yayınlarız.Herkesi yerel futbol ailesine gönüllü muhabirliğe davet ediyoruz.Sonuçta biz de bir takımız ve takımımıza gönüllü arkadaşlar katmak istiyoruz..Hepinize saygılar sunuyorum arkadaşlar.

Doludere dedi ki...

NE KDAR BOŞ ADAM VARSA MİLLETE SALLAMIŞ BU ADAMI ÇEKEMEYEN ÇOK SANIRIM TAKIM ARKADAŞLARI ARASINDA. ÇOK BELLİ KENDİ TAKIMINDAN BİRİNİN SALLADIĞI=)

GFB dedi ki...

Yamanspor koklu bir takim sezon sonunda gorulur puan durumu burasi mahallede dedikodu yapan kadinlarin mekanina donmus.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.