Çarşamba, Ekim 28, 2015

ÖZ TRABZONLULAR 3 PUANI KAPTI


İstanbul Süper Amatör 2.Grup mücadelesinde İstanbul Kastamonu ile Öz Trabzonlular Namık Sevik Stadında karşı karşıya geldiler.

Maça hızlı başlayan taraf İstanbul Kastamonu oldu. İlk yarının başında oldukça atak olan İ.Kastamonu maçın başında hemen pozisyona girdi ancak golü bulamadı. Daha sonra Öz Trabzonlular oyunda dengeyi kurarken ilk yarıda golsüz sona erdi.

İkinci yarıda yine dengeli oyun devam ederken, Ramazan Doruk İstanbul Kastamonu defansında başarılı bir maç çıkardı. Orta alanı biraz toparlayan ve Mert'in de atılması ile sayı üstünlüğünü ele geçiren Öz Trabzonlular duran toptan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Daha sonra konuk ekipten de Yavuz atılınca İstanbul Kastamonu rakibi karşısında golü bulmak için tüm hatları ile yüklendi. Ancak bu ataklara Kaleci Kerem ve kaptan Yunus Emre cevap verince Kastamonu aradığı golü bir türlü bulamadı ve karşılaşma konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


1 yorum:

Adsız dedi ki...

gecen seneki takimla kiyaslanamayacak bi kadro kurmus kastamonu yonetimin gecen seneki kadrodan bi oyuncuyu bile tutamamasi dusundurucu 5 maglubiyete ragmen herhangi bir istifada olmadigina gore bu seneki hedef kumede kalmak sanirim yazik olmus diyorum

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.