Çarşamba, Ekim 28, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

 2007 Yılında kurulan ve kuruduğu yıldan bu zamana kadar İstanbul da Amatör Spor Kulüpleri Birliği içinde hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren örnek gösterilen Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Derneği Destekleme Derneği çalışmaları sonucu İlçe sınırları içinde resmi müsabakalarının oynandığı Futbol sahalarına Ambulans tahsisi edildi.
                                    
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı açıklamasında, 2015-2016 sezonun’un bize göre en güzel kazanımı Belediyemizin sahalara ambulans ve sağlıkçı göndermesi.

Önceliğimizin birinci sırası olan sahalardaki ambulans ve sağlıkçı sorunu için uygulamaya koymayı düşündüğümüz sağlık projemizin ilk ayağını üye kulüplerimiz den İFA spor ve İstanbul spor A.Ş Akademi Liglerinde hayata geçirmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ancak tüm saha ve Amatör maçlarda TFF bu zorunluluğu bizce mecbur kılmalı. Federasyonların işi Amatör takımları çoğaltarak sorunları büyütme yerine sorunları çözerek takımları çoğaltmaktır. Küçükçekmece ilçemizde bizlere doktor, sağlıkçı ve Ambulans desteğini veren Belediyemize ve Başkanımız Sayın Temel Karadeniz'e teşekkür ederiz. Hedefimiz ilçedeki tüm Müsabakalara bu desteği vermek. Bu yöndeki Çalışmalarımız devam edeceğiz.

Bizde tüm Amatörlere gelmesi için mücadele edeceğimizi görsel ve yazılı basında söyledik.
Bölgesel ve akademi Liglerinde TFF tarafından mecburiyet var bizde diyoruz ki tüm maçlarda mecbur tutulsun. Ve yine diyoruz ki mecburiyet olmasa da ilçe olarak bunu çözmek için çalışıyoruz. Davulun sesi buradan yazmayla olmuyor. Bu bizim spor anlayışımız yoksa yetkisi olan TFF gibi yan gelip yatmasını biliriz. Dedi.


HABER: Yılmaz AKTEPE

4 yorum:

Spor Sever dedi ki...

Bir ilk mi bu nasıl bir haber yaa bu sezonla birlikte bir çok sahada ambulans desteği sağlanıyor. Namık Sevik stadı Bakırköy Bld.Stadı Bjk Çilekli Tesislerinde Esenyurt Belediye Stadında kendi gözümle gördüm gitmediğim bir çok sahada da mevcut olduğunu düşünürsek bir ilk falan değil yani.. Haberi yapanın o ilçenin personeli olduğunu düşünürsek fazlada şaşırmadım aslında..

Adsız dedi ki...

güzel hareket. yalnız sporsever arkadaşım. tüm stadlara tahsis edildiyse diğer ilçelerde tüm stadlarda yok. o anlamda olabilir. ayrıca gerçekliğinide bekleyip gormek lazım bakalım her sahada cidden ambulans gidecekmi bide işin orası var :D

Adsız dedi ki...

DEĞERLİ FUTBOL SEVERLER VE KULÜPLERİMİZİN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİ. YAPILAN İŞLEM GERÇEKTEN GÜZEL, ASLINDA BU OLAY GEÇ KALINMIŞ OLMASINA RAĞMEN DUYARLI OLAN İNSANLARIN OLMASI, SPORA VE İNSANLARA DEĞER VERMESİ, SAHALARDA OYNANAN MAÇLARDA SAKATLANAN VE HASTANEYE GİTMEDEN YAPILAN TEDAVİNİN BİR İŞE YARAMADIĞINI VE SPORCUNUN HAYATI BOYUNCA BU SAKATLIKTAN DOLAYI SPOR HAYATININ BİTTİĞİNİ,BİNLERCE SPORCU KARDEŞİMİZİN OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ. ASLINDA SAĞLIK OLAYI 20 YILDAN DAHA FAZLA BİR SÜREDEN BERİ KANAYAN BİR YARAMIZ OLDUĞUNU, HERKEZ BİLMESİNE RAĞMEN NE TFF NEDE İST.ASKF TARAFINDAN BU ZAMANA KADAR YAPILAN HERHANGİ BİR ÇALIŞMA OLMAMASI BİZLERİ ÜZEN BİR OLAYDIR. HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİR. O SAHALARDA OYNAYAN ÇOCUKLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZDIR. BU KONUDA HERKESİ DUYARLI OLMAYA VE DESTEK VERMEYE DAVET EDELİM. BELEDİYELER TARAFINDAN KULÜPLERİMİZE SÜREKLİ YARDIM YAPILMAKTADIR. YAPILAN YARDIM TABİKİ GÜZEL,ÖNEMLİ OLAN YAPILAN YARDIMIN NE ŞEKİLDE KULLANILDIĞI, NE NERELERE HARÇANLIĞINA BAKILMALI. BELEDİYELER YARDIM YAPIYOR DİYE AÇILAN BİR SÜRE AMATÖR KULÜP VAR. NE TESİSİ VAR, NE LOKALİ VAR, DEĞERLİ FUTBOL SEVERLER, ARTIK KENDİMİZİ DÜŞÜNMEK YERİNE GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN DAHA GÜZEL SAHALARDA, SAĞLIK İÇİNDE SPOR YAPMASI İÇİN TFF,ASKF,BELEDİYELERE BUR'DAN ÇAĞRIDA BULUNUYORUM. BU KANAYAN YARAYA LÜTFEN PARMAK BASIN. BU ÇOCUKLAR BİZİM. SAYGILARIMLA, ULULİDER

Adsız dedi ki...

Küçük çekmece belediyesi ile istanbul sporun ne alakası var anlamayamadim. 3 sahayi istedigi saatte kullaniyo. Maclarina ambulans geliyo. Peki 36 tane kucukcekmece bolgesinde bulunan kuluplerin suçu ne, onlarin macina neden gondermiyosunuz ambulans, yada onlar niye istedikleri saatte sahalari kullanamiyoda cekmeceyle alakasi olmayan bir kulup kullaniyo. Cok yanlis bunlar coookkkk.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...