Çarşamba, Ekim 28, 2015

İSTANBUL KONYA ALİCAN'LA GÜLDÜ


İstanbul 1.Amatör 9.Grup mücadelesinde Yeni Levent Konaklarspor, bu sezonun ilk gece maçı olarak adlandırılabilecek maçında İstanbul Konyaspor'u ağırladı.

Maçtan önce kahvaltı organizasyonu gerçekleştiren konuk ekip sahadan istediğini almayı başardı.

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan konuk ekip Ahmet Odabaşoğlu'nun talebeleri karşılaşmanın 20.dakikasında Alican ile bir net pozisyondan yararlanamadı. Arkaya atılan topta araya giren Alican Beyhan kazandığı topla kaleye doğru yöneldi. Ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top direkten döndü. Oyun alanında kalan topa aut çizgisi üzerinde yetişen Alican Beyhan'ın sıfırdan yaptığı vuruşta bu sefer Yeni Levent Konaklar savunması topu çizgiden çıkarmayı başardı. Bu pozisyondan 4 dakika sonra İstanbul Konyaspor kaptanı Abdullah Sezer'i mükemmel bir ara topu ile topla buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Sezer'in vuruşunu kaleci mükemmel çıkararak gole izin vermedi ve devre golsüz sona erdi.

İkinci yarının ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçerken 50.dakikada Yeni Levent Konaklarspor oyuncusu Alican'a yaptığı müdahale sonrasında sarı kartla cezalandırıldı. Bu pozisyondan 10 dakika sonra ise Alican Beyhan topu rakibinin üzerinden aşırıp kaleci ile karşı karşıya kalacağı anda 50.dakikadan sarı kartı bulunan oyuncu topu eliyle kesti ve mücadelenin hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 

63.dakikada konuk ekip İstanbul Konya kazandığı köşe vuruşunda topun başına Erhan geçti. Erhan'ın yaptığı adrese teslim ortaya Alican Beyhan yükselik kafayı vurdu ve konuk ekip deplasmanda 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra skoru korumayı bilen İstanbul Konyaspor mücadeleden 3 puanla ayrılarak ilk haftayı kayıpsız atlatmış oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK





Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...