Pazartesi, Ekim 26, 2015

GALATA'DAN YENİBOSNA'YA ÇELME


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup’ta üst sıralardan uzaklaşmak istemeyen Galata SK evinde lider Yeşilköyspor’un takipçilerinden Yenibosnaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Her maç , her puan çok değerli… Lider ile takipçilerinin amansız mücadelesinde Yenibosna güçlü kadrosu ile puan çıkartamadı. Galata’nın iyi futbolu ve kaleci Oğuz’un yerinde kurtarışları güne damgasını vurdu.
Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçti. İkinci yarı bastıran, gole yakın oynayan Yenibosna idi ama tuzağa düştüler! 53’te ev sahibi ekipten Sinan kontratağa kalktı,  soldan teke tek girdi plase ile golü yaptı. 1-0

Sonrasında Yenibosna Galata kalesini ablukaya aldı bütün atakları nerede ise sağ kanattan yapıldı; yine Galata savunmasından uzun bir top bu sefer teke tek kalan Serhat  ilk golün aynısını ortadan yaptı, plase vuruşla ile durumu 2-0 yaptı.
Yenibosna ne yaptı ise  kaleci Oğuz’u bir türlü geçemedi. Maç bittiğinde sevinen Galata oldu.

Stat: Beyoğlu
Hakemler:  Sezer Yalçın,  Abdullah Körismail, Halil Onur Gürel
Galata SK: Oğuz, Candaş, Yaşar, Sabih, Gökhan, Cumhur, Sinan (Dk 80 Mehmet), Çetin (Dk 85 Ahmet), Serhat (Dk  86 Oğuzcan), Mertcan, Faruk
Yenibosnaspor: Fatih, Sercan (Dk 63 Cemal), Eryaman, Gökhan, Tolgahan, Alper, Bülent (Dk 57 Ozan), Tolunay, Semih, Samet, Nezih (Dk 74 Ersin)






HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.