Çarşamba, Ekim 28, 2015

ÇEKMEKÖY KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Süper Amatörde bu sene fırtına gibi esen ve 7.grupta maç fazlası ile 9 puan ile lider bulunan Çekmeköyspor geçen hafta aldığı beraberlikten sonra tekrar galip gelmesini bildi.

Grubun en az gol yiyen en çok gol atan takımı olma özelliğini de taşıyan ekip, maç içinde artan performansı ile rakiplerine göz dağı verdi.

Karşılaşmanın ilk devresi orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, İki ekipte yakaladığı fırsatları gole çevirme başarısını gösteremedi ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıda da ekipler oyuna dengeli başlarken Çekmeköyspor'un bir şutu direkten dönerken, İstinyespor ise ceza sahası içinde yakaladığı karambolde golü atma başarısını gösteremedi.

Karşılaşmanın son 20 dakikasında ise iyice baskısını arttıran Çekmeköyspor, bir yan top pozisyonunda yapılan ortaya kaptan Yunus Emre'nin kafa vuruşu ile attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunun kontrolünü ele geçiren ev sahibi takım, karşılaşmanın son dakikasında, İnanç'ın sağ çaprazdan girip akıl dolu aşırtma vuruşu ile skoru 2-0 yaptı ve mücadelede bu skorla sona erdi.

Çekmeköy bu skorla beraber 9 maçta 25 puana ulaşıp liderliğini sağlamlaştırırken, İstinyespor ise 8 maçta 14 puanda kalarak kendine 6.sırada yer buldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...