Cumartesi, Ekim 31, 2015

BEZİRGANBAHÇEDE BİRLİK BERABERLİK İÇİN KENETLENDİ.


İstanbul 1.Amatör Küme 4.Grupta mücadele veren Bezirganbahçespor yönetimi ve futbolcular Sarı siyahlı takımın başarısı için kenetlendi.
 
Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor yönetimi hafta sonu oynadığı Aslantepespor maçı sonrası yönetim tarafından verilen yemekte bir araya geldiler.

                                       
Bezirganbaheçspor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında Bezirganbaheçe ruhunu yaşatmak, sevgi bağlarını güçlendirmek amacıyla siz değerli futbolcu kardeşlerimizle bir araya geldik.

Bezirganbahçespor demek sevgi, saygı, kardeşlik, dostluk, birlik, beraberlik demek. Kulübümüzün bugünlere gelmesinde emek ve katkı sunan herkese minnettarız. Kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için Kulüp olarak üzerimize düşen her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.
Bugünlere kolay gelmedik”
Bezirganbahçesporlu olan herkesin onur ve gurur duyacağı bir takım olduğunu kaydeden Başkanı Yolcu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Kulübümüz bu günlere kolay gelmedi. Bundan sonra kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için daha fazla çaba harcayacağız” dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE









Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...