Cuma, Ekim 30, 2015

BALKAN: HAKEM HATALARI CANIMIZI YAKTI


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi N.Kamuran Balkan son haftalarda hakem hataları nedeni ile aldıkları mağlubiyetlerden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Balkan yaptığı değerlendirmede “Sezon başında 17 oyuncu transfer ettik. Yeni bir takımız. Oyuncularımızın Kurtuluşspor maçındaki kazanma arzuları ve sahada sergiledikleri futbol bize ileriki haftalar için umut veriyor. Taraftarlarımız rahat olsunlar, endişeye gerek yok. Önümüzde oynayacağımız çok maç var” dedi.

Ligde oynanan 3 maçı ve diğer gruplarda oynanan maçları değerlendirdiklerinde hakem hatalarının maç sonuçlarını çok etkilediğini belirten Balkan “Kurtuluşspor maçının ilk dakikakalarında net penaltımız hakem tarafından verilmedi. Penaltı verilseydi maçın sonucu daha farklı olabilirdi. Süper Amatör Ve 1.amatör maçlarının tamamı Pazar günü oynanıyor, bu da yaklaşık 30 maç yapar. Elinizde maçları güzel yönetebilecek 30 hakeminiz yok. Geçtiğimiz haftalarda Kurtuluşspor, Atıcılar ve bu hafta bizim maçımızda ciddi hakem hataları yapıldı. ileriki haftalarda birçok takımın canı yanabilir” diye söyledi.

Balkan son olarak “Seçim nedeniyle maçlar bir hafta kaydırıldı.  Eksiklerimizi gidererek deplasmanda karşılaşacağımız Yenişehir maçından puan alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.