Pazar, Ekim 25, 2015

AYAZAĞASPOR LİDERİ DEVİRDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta Ayazağaspor lider Ataşehir Çamolukspor’u 2-1 yenerek son 3 maçta ikinci galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü. Çamolukspor ise yenilgiye rağmen zirvedeki yerini korudu.

Maçtan önce her şey çok güzeldi… Seremoni ve birlikte İstiklal Marşı’mızı söyleyen gençler, başlama düdüğü ile beraber  ilk yarı karşılıklı ataklar. İkinci yarı bazen yağmak için nazlanan yağmur ve yağmayan yağmur güzel ve heyecanlı futbol.

Bu çerçevede geçen maçın ilk yarısı 0-0 biterken Ayazağa 58’de Mert’le öne geçti. Henüz bu golün sevinci yaşanırken 60’da Mete durumu 2-0 yaptı. Lider ne olduğunu anlayamadı. Bastırdı, atak üstüne atak yaparken kalesinde mutlak gol pozisyonları verdi. Her dakika kalite ve heyecan yükseldi. Güzel mücadelede 86’da Çamolukspor’dan Zakir takımını umutlandıran golü attı. 

Maç bittiğinde her iki sporcuları, teknik heyeti birbirini tebrik ederken Ataşehir Çamoluksporlu Emre’ye yapılan hareketi tasvip edemiyorum. Takımın üç puan almış sevinmek varken neden olaylara sebep oluyorsunuz gençler?

Stat: Ayazağa
Hakemler: Kadir Sevim, Mesut Yıldız, Uğur Elmas
Ayazağaspor: Muhittin, Metin, Utku, Sercan, İlker, Ulaş, Ferdi, Tugay, Metin (Dk75 Furkan), Mete (Dk86 Ümit), Mert (Dk 87 Suat)
Ataşehir Çamolukspor: Ahmet, Burak, Haluk, Abdülkerim, Enes (Dk 85 Halil), Adem, Erdem (Dk 65 Şahin), Servet, Emre, Zakir, Mehmet
Goller: Mert (58), Mete (60) / Zakir (86)



HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.