Cumartesi, Eylül 26, 2015

ZEKİ KARAGÖZLÜ'NÜN OĞLU EVLENDİ


Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden siyasetçi –iş adamı Zeki Karagözlü oğlu Kadir Cihan Karagözlü,Gülçin Turan ile evlendi.

Zeytinburnu Belediyesi Akdeniz Salonu’nunda  yapılan nikah töreninde,Kadir Cihan Karagözlü  ve Gülçin Turan’ın nikah şahitliğini Türkazim  Vakfı Başkanı Av.Fetih Ahmet Alpaslan  yaptı.

Zeki ve Mükerrem Karagözlü’nün polis olan küçük oğlu, Kadir Cihan Karagözlü’nün  Zeytinburnu Polis Evi’nde gerçekleşen yemekli düğün törenine, Prof.Dr.Seyfettin Karagözlü, Prof.Dr.Ali Aslan, Nadir Altındal, Mimar Süleyman Uluocak, Demokrat parti eski İstanbul il Başkanı Hayrettin Öztürk, İbrahim Şencan, Aptullah Sapan, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, (ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Gündüz , Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün,Şair Gülser Bal, Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcılarından İsmet Algül ve Aliye Öztürk ile Kadir Ünver,  damadın polis arkadaşları ve  amirleri ile 300 kadar davetli katıldı.

Milletvekili Murat Başeskioğlu, Celal Adan, İBB Baskanı Kadir Topbaş, Devlet Bahçeli, Atilla Kaya, Süleyman Soylu, Metin Külünk ,Metin Şengöz  de,düğüne çelenk ve telgraf gönderenler arsında göze çarpan isimler oldu.

Nikahtan Sonra ,Merter Polis Evinde Çevik kuvvet polisi kadir Cihan Karagözlü ve Gülçin Turan çiftinin ,yemekli düğün törenine katılan davetlilere  Damadın abisi Yasin Hakan Karagözlü ,kapıda karşılayarak  bir  muhteşem ev sahipliği yaptı.

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk’ün sahne aldığı gecenin adından,  Karagözlü ailesinin  yeni evli çiftleri Fethiye Ölüdeniz'e balayına gitti.




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...