Çarşamba, Eylül 23, 2015

YÜCESPOR'DAN ATAŞEHİR ÇAMOLUK'A TEŞEKKÜR


Süper Amatör 3.Grup ekiplerinden Yücespor bu hafta sonu misafir olduğu Ataşehir Çamoluk Spor hakkında bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Futbol Şube Sorumlusu Emre Öngün imzalı mesajda "Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Teknik Ekibine, Yönetim Kuruluna ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bizleri çok iyi ağırladılar, kapıda karşılayıp kapıya kadar yolcu ettiler. Sporun dostluk ve barış içerisinde yapılabileceğine güzel bir örnek oldu. Futbol camiası olarak kocaman bir aileyiz. Çamoluk spor camiası da bu ailenin örnek evladı. Tüm takımların bu davranışı örnek alarak tesislerine gelen misafir takımları bu şekilde ağırlamalarını temenni ederim. Rakibimizi 1.devre oynayacağımız müsabakada aynı şekilde ağırlayacağımızın sözünü veriyoruz. Bize 3 puanın öneminin bir yere kadar olduğunu, önemli olanın sporcu yetiştirmek olduğunu gösterdiler. Kalan maçlarımızda bizde sahamıza gelen rakiplerimizi aynı şekilde misafir edip gerekli tüm desteği vereceğiz. Puansız ayrıldığımız sahadan, dost kazanarak ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kalan maçlarda Ataşehir Çamoluk ve diğer rakiplerimize başarılar dileriz"dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.