Pazartesi, Eylül 28, 2015

TEKİRDAĞSPOR TARAFTARIYLA MUTLU


Spor Toto 3.Lig 1.Grupta Mücadele Eden  Tekirdağspor Ligin Ortalarında Yer Alan Karadeniz Temsilcisi Arsinsporu Güzel Oyunuyla 4 -1 lik Skorla Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı.

Hafta içinde kupa  maçında Orduspor ile evinde karşılaşan Tekirdağspor sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılmıştı. Kupa maçının yorgunluğunu üzerinden atmadan lige odaklanan Tekirdağspor son sıralardan kurtulmanın hesaplarını yaptı. Evinde Arsinsporu yenip yoluna üst sıralara tırmanarak devam etmek isteyen ev sahibi ekip,  bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Taraftarının önünde rahat bir futbol oynayan sarı siyahlılar maça atak başlayan taraf oldu. Arsin kalesini abluka altına alan sarı siyahlılar orta sahada kaptığı topları kanatlara yayarak rakip kalede gol aradı. 25.Dakikada Birol'un yarattığı pozisyonda rakip defansın eline çarpan topu hakem direk penaltı olarak nitelendirdi. Topun başına geçen Golcü Birol topla kaleciyi ters köşelere yatırarak durumu 1-0 a getirdi. Bu dakikadan sonra oyun kurmaya çalışan konuk takıma orta sahada yapılan baskı nedeniyle fazla oynama şansı verilmedi. Gelişen Tekirdağspor atağında sağdan yapılan ortaya iyi yükselen Birol güzel bir kafa vuruşu ile topu köşeye nişanlasada Arsinspor kalecisi Bekir güzel bir refleksle topu zorda olsa dışarıya itti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarı da atak olan taraf Tekirdağspordu. Kanatlardan Kaptan Orhan ile gelen Tekirdağ bir çok pozisyonu ise gole çeviremedi. İkinci yarının hemen başında oyuna giren Uğur 47. dakikada çaprazdan sürdüğü topu gol ile süsledi ve durumu 2-0 a getirdi. Bu dakikadan sonra iyice rahatlayan sarı siyahlılar ayağa paslar ile rakibini yormaya yönelik oynamaya başladı. Bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Tekirdağspor Birol ile durumu 3-0 a getirdi. Bu dakikadan sonra Tekirdağsporlu oyuncularda yorgunluk belirtileri başladı. Oyunu Tekirdağspor sahasında oynamaya başlayan Arsinspor kazandığı penaltıyı gole çevirerek durumu 3-1 e getirdi. Takım olarak golden sonra ayaklanan Tekirdağsporlu oyuncular oyun kontrolünü tekrardan kendi ellerine aldılar. Maçın uzatma dakikalarında kontra atakla yakalanan Arsinspor 90+5 te Uğurun golüne engel olamayınca sahadan 4-1 lik farklı bir skor ile ayrıldı.

HABER FOTOĞRAF:MURAT ÖZCAN




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.